Adrianosiku 288 Napisano 14 Października 2022 Elo prosiaczki rośliny rosną zdrowo oprócz jednej co w źemi rośnie coś jej dolega i nie rośnie tak znakomicie jak reszta która rośnie w włuknie sylikonowym, jest to podłoze najbliższe areoponice przynajmniej moim zdaniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Października 2022 Ile ich tam jest finalnie? 8 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 15 Października 2022 @Mr.Green 7 miało być 8 z czego 4 najsilniejsze miały być zostawione do dalszego wzrostu ale tylko 3 są w miarę silne przez co nie włącze drugiego hpsa i nie pobiorą od nich klonów za 2-3 tyg włączam flowering nie czekam aż rozrosną się na całą siatkę obawiam się lokdalnów energetycznych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Października 2022 @Adrianosiku w Polsce moze i braknie pradu.. Tutaj nie powinno 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 15 Października 2022 @Mr.Green no właśnie nie powinno, co nie oznacza że nie będzie, wystarczy parogodzinny lokdałn i mam po roślinkach, w tym roku już dwie uprawy mi szlag trafił jak by czeci raz to miało się stać to kyrieelejson Tak to wygląda z lotu muszki owocówki których jest tu pełno musiałem je przywlec z źemią ogrodową z marketu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 15 Października 2022 Mam zajebisty pomysł na nowy system nft :):):):):):) oczywiśce będzie to w pionowych doniczkach Candy kusch @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Października 2022 Mi sie w ogole podoba twoj patent z HPS em i kiedys to zrobie w swoim zakresie. Poki co nie mam gdzie ale kiedys na pewno. Wiedz ze zaszczepiles mi ten pomysl w glowie 😉 Namiot ile ma 1 m na 1m ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 16 Października 2022 @Mr.Green tak box ma powieszchnia 1m² wpadnij kiedyś to dokładnie opiszę ci działanie tego uządzenia, aktualnej jestem na etapie planowania nowej konstrukcji i pisania biznesplanu potem kredycik i myk firma produkująca ten wynalazek, myślę że do dwuch lat będziesz mógł kupić takie urządzenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Października 2022 @Adrianosiku nie szukasz kogos do nowej firmy? Hehe mam dobrze gadane, miłą gebe i roboty sie nie boje 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 16 Października 2022 @Mr.Green @Mr.Green szukam inwestora grafika speca od reklamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Października 2022 To nie pomohe w tym temacie. Moge byc przedstawicielem handlowym i opowiadac o zaletach itd. Hehe Nie mam szkoly graficznej czy jak to tam 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 16 Października 2022 @Mr.Green ale po niemiecku? Na jakim poźomie władasz j,niemieckim? @Mr.Green ja nie mam żadnej szkoły mimo to jestem wynalazcą i mam na to papiery xd 2 godziny temu, Mr.Green napisał: 😛 @Mr.Green myśle że w przyszłość będe potrzebował ogarniętych pracowników do tworzenia róznych podzespołów bo na razie jest nas dwóch to może być za mało 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Października 2022 4 jezyki obce i wszystkie na bardzo dobrym poziomie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 17 Października 2022 @Mr.Greenno nieźle ale w dobie tranzlatorów to nie zbyt wiele Między czasie klon z klona do końca miesiąca i kosa to Jack cherrer jego matka nie mogła dojść cały czas nowe topy się robiły pod lampami była ta roślina jest na polu i nie wykazuje takiego zachowania 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 27 Października 2022 (edytowane) Elo dawno mnie nie było znowu rozwaliłem telefon już mam nowy to i fotorelke dalej pociągnę, wymyśliłem nowe rozwiązanie do wertikalboxa nowy rodzaj doniczek (choduje w niej testowo dynie)i Chodowli wymyśliłem też jak jeden wertikalboxa podzielić na dwa oddzielne w jednym w którym będzie można zastosować dwie pory dnia i nocy, roślina na foto powyżej już w niedzielę została śceta i suszy się na suszarki od wertikalboxa Te panie to candy kusch rasy wersion Super og kusch i meriguane odmuliły się z tym że og kusch ma takie dziwne coś zdaje się że to podstawa rośliny z której powinny korzenie wyrastać ale nie było to w podłożu więc roślina puśćla tylko jeden korzeń tam gdzie była wilgoć i to pewnie dlatego og tak zamulił Większy meriguane mniejszy candy kusch Edytowane 27 Października 2022 przez Adrianosiku 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 27 Października 2022 Ile bedziesz to trzymal na wegu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 27 Października 2022 @Mr.Green tak długo aż większość dolnej część będzie zapełniona roślinami w ⅔ w praktyce myślę że max 2 tygodnie jeszcze, wiem że vjedna roślina będzie musiała być mocno przycięta by nie wyszła po za strefę oświetlenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 29 Października 2022 (edytowane) Joł jako że nie mam obecnie klonów za to dynia ukradkiem wykiełkowała i wymyśliłem nowy typ doniczek postanowiłem poeksperymentować na owej dyni, wnioski po tygodniu uprawy są takie że dynia pięknie się rozkożenia, w każdym momencie uprawy można podglądać jak kożenie aktualnie wyglądają bez naruszania ich w jakikolwiek sposób, skoro dynia tak ochoczo rośnie w tych donicach to konopie tagże będą dobrze się czuły, ta technika uprawy być może przewyższa areoponike bo nie ma dysz które mogły by się zapchać doniczki mogą być mniejsze nie pogarszając rezultatów Chodowli względem aeroponikai, doniczka może zostać użyta do uprawy choryzontalnej jak i wertikalnej indor lub autor minus jest taki że do jego budowy potrzeba zużyć więcej materiału . Nie wstawię tutaj fot szczegółów budowy doniczki ponieważ możliwe że wynalazłem kolejny wynalazek który spróbuję opatentować. Edytowane 29 Października 2022 przez Adrianosiku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 29 Października 2022 Potrzeba im przynajmniej tygodnia do zmiany na flo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 29 Października 2022 ciekawe jak z plonami wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach