Mr.Green 4,309 Napisano 27 Grudnia 2022 Mega zielone jak na kosę 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 28 Grudnia 2022 @Andi@Mr.Green Elo opuszczam moją plantacyje na 8dni mam nadzieję że bez niespodzianek, stan na dzisiaj,. I meriguane 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Grudnia 2022 @Adrianosiku powodzenia, oby wszystko było ok 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 28 Grudnia 2022 @Adrianosiku 8 dni no nie wiem czy przetrwają.... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 28 Grudnia 2022 (edytowane) @Andi niby czemu, jak zupę zrobi i ma zautomatyzowany system podlewania Bardziej chodzi o to czy dobrze to ustawił, czy żaden wężyk nie wyskoczy, czy korzeni nie dopadnie choroba - to mogą być te niespodzianki Edytowane 28 Grudnia 2022 przez Rzeźnik 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 28 Grudnia 2022 Godzinę temu, Rzeźnik napisał: Bardziej chodzi o to czy dobrze to ustawił, czy żaden wężyk nie wyskoczy, czy korzeni nie dopadnie choroba - to mogą być te niespodzianki no właśnie będąc na miejscu masz kontrolę nad tym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 28 Grudnia 2022 @Rzeźnik za tyle growów jakie miałem jeszcze nie zdarzyło mi się by korzenie dopadła jakaś choroba, wężyki raczej nie wypadną, najbardziej obawiam się rozszczelnienia systemu odprowadzającego wodę bo wiem że nie jest zrobiony na 100% zupy powinno starczyć 50l jest w zbiorniku 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 29 Grudnia 2022 @Adrianosiku ręczników przygotuj w pobliżu, żeby chałupy nie zalało 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 29 Grudnia 2022 @Adrianosikua możesz b zrobić zdjęcie korzeni jak wyglądają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 31 Grudnia 2022 @Danczan nie, za to w następnym typie doniczki będzie to możliwe, mam kolejny wynalazek do opatentowania jest to doniczka z kaskadowym stylem uprawy, nie wymaga żadnego podłoża uprawowe go a kożenie można na bieżąco podglądać jak rosną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 7 Stycznia 2023 Noi się zesrało RIP, candy kusch prawie doszedł 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Stycznia 2023 Co się odjebalo.. ? 😕 Ty to masz na silikon przyklejone..? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 7 Stycznia 2023 @Mr.Green tak na sylikon, stało się to czego się obawiałem wyciek, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Stycznia 2023 @Adrianosiku silikonem się nie klei 😛 od tego są kleje. Silikon jest słaby jako coś co spaja.. Ale palonko się chyba nadaje 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 7 Stycznia 2023 @Mr.Green sylikon zdecydowanie za słabe spoiwo znowu muszę przerobić system odpływowy wertikalboxa na szczęśće podczas palenia jojnta olśniło mnie jak go zrobić aby był niezawodny Meriguane Kendy kusch fast, jako jedyny w źemi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 7 Stycznia 2023 Kendy kusch fast 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Stycznia 2023 @Adrianosiku To już kolejna twoja uprawa z tego, co pamiętam, jaką trafił ci szlag z powodu, jakiś problemów pod koniec z nawadnianiem, wcześniej też stało się coś podobnego o ile pamiętam i też uprawa do kasacji poszła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 7 Stycznia 2023 I myk na suszareczke @Zielone krainy drugi groł pod żąd się zmarnował, wszystko się rozchodzi o to że system odpływu wody zawsze robiłem niedoskonały i były nieszczelne, kleje sylikonem a ten materiał nie jest optymalnym materiałem spajającym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Stycznia 2023 @Adrianosiku Czyli coś tam uratowałeś, ale ja bym miał dość, jakby pod koniec uprawy coś takiego mnie spotkało i to dwa razy pod rząd, odechciewa się, jak dla mnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 7 Stycznia 2023 Do perfekcji nie dochodzi się łatwo nie zrażam się bo wiem gdzie i jak zawiodłem a następmym razem będzie lepiej, nie można się poddawać uprawa w tym boxie to fajna zabawa i gdy tylko system odpływu będzie sprawny to uprawiać z przyjemnością się będzie w tym wynalazku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach