Rzeźnik 447 Napisano 6 Grudnia 2022 @Adrianosiku nie mogę się doczekać późnego kwitnienia jak to będzie caaaaałe w topkach 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Grudnia 2022 Jaka żarówka tam teraz świeci..? 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 7 Grudnia 2022 A jak z wilgotnością w tym wertikalboxie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 7 Grudnia 2022 @Mr.Green ta samą co na początku cmh 315 @Danczan około 40% 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 7 Grudnia 2022 Masz jakiś osuszacz albo coś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 9 Grudnia 2022 @Danczan niet @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 15 Grudnia 2022 Elo z roślinami coś się dzieje lisće schną na końcówkach nie wiem dlaczemu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Grudnia 2022 @Adrianosiku nie przeginasz z dawkami żarcia ? Wyglądają na popalone. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 16 Grudnia 2022 @Udyr no właśnie dawkuje zgodnie z zaleceniami producenta,ale dawno wody nie wymieniałem całej może to dla tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Grudnia 2022 @Udyr znowu zmiana awatara. Tamten już dość długo się utrzymał I tu nagle taka akcja 🙂 Jak sobie z tym radzisz człowiek 😛 @Adrianosiku wymień wodę. Powinno się ja chyba wymieniać co jakiś czas..? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 16 Grudnia 2022 @Mr.Green też tak myśle, za dużo soli musiało się już nagromadzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 22 Grudnia 2022 Jeszcze czeba czekać 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 24 Grudnia 2022 Panny dostały nowego wertikalboxa tym razem ukończonego jak się należy tamten przeciekał i zamek się psuł,, tutaj wszystko tiptop,. Konstrułuje właśnie następnego wertikalboxa z tym że ten będzie lepiej dopracowany musi być 100%idealny gdy tego dokonam wystawie go na sprzedaż 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 24 Grudnia 2022 @Adrianosiku ładnie podjarane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 24 Grudnia 2022 @Wiesiu niestety ale naprawiłem już ten błąd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 25 Grudnia 2022 Elo, ćmaki mi się zalęgły w wertikalboxie, czy są szkodnikami? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 25 Grudnia 2022 @Adrianosiku jeśli je masz to znaczy że gdzieś coś gnije. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 25 Grudnia 2022 @Udyr owszem w popszedni boxie miałem zgniliznę w obecnym nic nie gnije ale się przeniosły z tamtego do tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 27 Grudnia 2022 Candy kusch fast wersion, czy to już kosa? Topy dośc zbite ale nie zbyt duże za to smierdzą mocno 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 27 Grudnia 2022 @Adrianosiku a jak trichomy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach