Brazil Munster 709 Napisano 31 Października 2022 24 dni trwał veg. Nastepne 20 dni to głównie formowanie pąków plus rozrost łodyg. pozostaly czas to puchnięcie i dojrzewanie. czuli od 24 dnia roślina formuje paki i zaczyna puchnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 31 Października 2022 @AmberYbarra 92-24=68, podał wszystkie dane przecież @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 31 Października 2022 2 godziny temu, Rzeźnik napisał: @AmberYbarra 92-24=68, podał wszystkie dane przecież Ale mi chodziło o formowanie tych pąków "właściwych" czyli czas kulminacji puchnięcia. Bo zanim one zaczną puchnąć to też trochę czasu mija. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 31 Października 2022 @AmberYbarra od 6 tygodnia kwitnięcia przez 2 tygodnie średnio najlepiej puchną, ale na to nie ma zasady, bo zależy jakie geny ma roślina i jak ją prowadzisz. Może wcale nie spuchnąć nawet, jak lipę odwalisz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 1 Listopada 2022 @Rzeźnik A ty miałeś u siebie jakieś automaty czy tylko fotoperiody ?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 1 Listopada 2022 @AmberYbarra miałem wcześniej auto a teraz robię fotoperioda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 1 Listopada 2022 18 minut temu, Rzeźnik napisał: @AmberYbarra miałem wcześniej auto a teraz robię fotoperioda A ile tego Auto od pestki do ścinki trzymałeś ?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 1 Listopada 2022 @AmberYbarra 105 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 1 Listopada 2022 2 minuty temu, Rzeźnik napisał: @AmberYbarra 105 dni A jaka to była odmiana ?. I czy topy mocno puchły bo 105 dni to sporo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 1 Listopada 2022 @AmberYbarra Jack Herer, relacje masz w zakończonych LED. Topy napuchły mocno, bo ściągnąłem 300gieta z tego, a co do tego, że 105 dni to dużo czasu to śmiem wątpić, na tym forum i na holenderskim nie widziałem żeby ktoś się uwinął w czasie który podaje producent @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 1 Listopada 2022 @Rzeźnik A kiedy ścinałeś ?. Jak było samo mleko ?. Czy mleko i bursztyn ?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 1 Listopada 2022 @AmberYbarra miałem przewagę bursztynu, ogólnie to z perspektywy czasu myślę, że mogłem trzy krzaki dłużej potrzymać, bo trichomy to nie wszystko. Jedna roślina tak dojrzała, że topy zmieniły kolor z zielonego na pastelowy niebieski i capiło od niej jak z murzyńskiej chaty, a topy ciągnęły się jak twixy podczas rozrywania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 1 Listopada 2022 @Rzeźnik Czyli wolisz bursztyn ?. A co myślisz o ścince jak jest samo mleko bez bursztynu ?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 1 Listopada 2022 @AmberYbarra nie wypowiadam się, bo nie zostawiłem na samym mleku, ale myślę, że to zależy od odmiany. Jakbym robił coś co miałoby z 26% thc jak gorilla glue i widziałbym, że jest już dość zbite to pewnie nie ciągnął bym tego dłużej, ale jakbym uprawiał sativę i ściął za wcześnie to bym sobie w brodę pluł, że nie kopie tak jakbym chciał, a wystarczyło trochę cierpliwości Zawsze możesz ściąć testa, wysuszyć w piekarniku, ocenić moc i podjąć decyzję Ja nie, że jestem jakimś zwolennikiem bursztynu, ale wydaje mi się, że jak zetniesz cokolwiek co jeszcze nie jest po prostu dojrzałe, to nie będzie miało ani mocy, ani smaku. Nie bez powodu nie jemy zielonych pomidorów tylko czerwone ^ ^ albo tam jakiś inny kolor, zależny od odmiany. Rozumiesz ocb? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 1 Listopada 2022 @Rzeźnik A ten Twój Jack Herer to Indica, Sativa czy Hybryda była ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 1 Listopada 2022 @AmberYbarra Hybryda 60/40 z przewagą sativy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 1 Listopada 2022 2 minuty temu, Rzeźnik napisał: @AmberYbarra Hybryda 60/40 z przewagą sativy Sativy wymagają chyba dłuższego czasu od pestki do końca niż Indica, tak ?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 1 Listopada 2022 (edytowane) @AmberYbarra tak Ogólnie to wszystko się rozchodzi o to jak szybko się automat przełączy, bo kwitnienia to i tak nie oszukasz, te 8-10, do 12 nawet tygodni trzeba czekać. Lepiej fotoperioda przełączyć po 20 dniach i masz pewne, zrób jak @Mr.Green, nawal cały namiot krzaków, bez treningów, 3 tygodnie, przełącz i czekaj na plon Edytowane 1 Listopada 2022 przez Rzeźnik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 1 Listopada 2022 Nastał kolejny dzień w growboxie kolejna fotosynteza kolejny dzień ku przejście na flo kolejny cykl dnia który zmierza ku zakończeniu Meriguane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 1 Listopada 2022 Właśnie wleciał stymulant korzeni i środek na plechę chociaż ani śladu po niej to i tak zapobiegawczo, ta pani na focie to najlepszy genetycznie okaz w tej jesiennej kolekcji candy kusch przydało by mu się już na flo przełączyć że względu na resztę roślin jeszcze powegetuje, może klony z niego zbiore ,szczyty mu skręciłem Candy kusch dawno nie zabierałem go z miejsca okazało się że korzenie wrosły w przewód kanalizacyjny urwało się trochę korzenia wyciągam to co się urwało z odpływu a tam pełza sobie robak w pytkę chyba nie potrzebnie wstawiłem doniczkę z źemia do boxa bo to z tej źemi musiało coś wyleźć 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach