NerquS 0 Napisano 22 Sierpnia 2022 Siema jestem nowy na tym forum, chciałem się was zapytać czy jeśli wsadzę teraz nasionka szybko dojrzewające czy one mi dorosną? Wiem ze jest już późno na takie rzeczy ale jestem ciekaw czy sobie poradzą w tak późną porę jaka teraz mamy, co myślicie urosną ładne czy małe prawdopodobieństwo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 22 Sierpnia 2022 Zapomnij stary. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 22 Sierpnia 2022 (edytowane) Już kij czy urosną duże czy małe, ale pogoda będzie już nie dopisywać. Będzie za zimno i za mokro, co zapewne poskutkuje pleśnią i słabym plonem. Ogólnie roślinka będzie się stresować przez warunki pogodowe, które będą się tylko pogarszać. Edytowane 22 Sierpnia 2022 przez MiraiiNikki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach