Cali 124 Napisano 23 Listopada 2022 Dzień 58 Leci sama woda 1 4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2022 @Cali ładne klocki 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 23 Listopada 2022 @Cali jak myślisz za ile zbiory 2 tyg ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 23 Listopada 2022 @Katastrofedens za 5 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2022 @Cali wszystkie dochodza w tym samym czasie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 23 Listopada 2022 @Mr.Green nie patrzę na to sztywne 63 dni termin goni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Listopada 2022 @Cali produkcja nie gaśnie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soniq21 194 Napisano 24 Listopada 2022 @Cali lampy trzymasz na 100% tak blisko szczytów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 24 Listopada 2022 @Soniq21 tak jest @Soniq21 Foxy robią się bardziej od temperatur a nie od wysokości lamp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Soniq21 194 Napisano 24 Listopada 2022 @Cali bardziej miałem na myśli, że mimo małej odległości szczytów od lamp nie pali Ci topow, są tylko lekkie, sporadyczne "łódeczki" od temperatury, ale wszystko wygląda bajecznie. Żadnego stresu świetlnego. Próbowałem znaleźć info na jakich lampach lecisz, ale nie ma nigdzie wyszczególnione. Tyle, że MarsHydro. Mam mały, niski namiot i taka lampa, która nie musi być >30cm nad rośliną by mi zrobiła robotę. Podrzucisz model? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 26 Listopada 2022 Ścinka w 60 dniu 😁 Trochę to był pamiętnik więc waga końcowa Gram m2 646g Waga łączna 3720g 1 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 26 Listopada 2022 Sprosny wynik 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 26 Listopada 2022 @Cali Mam takie glupie pytanie bo tempo uprawy i wynik robi wrażenie. Masz może zdjęcie pieńka oraz jak grube były łodygi, interesuje mnie struktura nośna takiej rośliny. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 26 Listopada 2022 @Cali_Bastard nie nie mam To zasługa atami wilma i Coco 😉 opracowywałem ten schemat uprawy 5lat aż doszedłem do perfekcji 😎 No i oczywiście żaden tam topingi i inne pierdoły które zmniejszają plon 😎 odpowiednie treningi w odpowiednim czasie i są efekty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach