Mr.Green 4,309 Napisano 15 Września 2022 Wyglada dobrze 🙂 tylko niektore doginasz? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Września 2022 @Cali chyba trochę zbyt wilgotno im tam, ale mogę się mylić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 15 Września 2022 @Mr.Green wszystkie tylko w odpowiednim czasie @Eddie Plant hehe wilgotność nic nie daje z moich obserwacji 😀 pryskam je co jakiś czas wodą Jak w naturze 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Września 2022 @Cali Eddiemu chodzi o to ze takie klapniete sa i pewnie mysli ze im za wilgotno 😛 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 16 Września 2022 @Mr.Green wilgotnosc widać jaka jest 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 18 Września 2022 Dzień 31 🍃🍃🍃 pH 6.0 Ec 1.8 Coco A 2.5ml/l Coco B 2.5ml/l Rhizotonic 2ml/l Krzem 1ml/l Cannazym 2ml/l Calmag 0.5ml/l Nie patrz na dawkowaniem do końca bo ja używam filtry RO i moje EC wynosi 0 Kwiatuszki są piękne jestem zadowolony ze wzrostu mają aktualnie po 27cm Na dniach będę przełączał na kwit ale przed zmianą światła ostatni trening na wegu który pokaże na dniach Jak macie jakieś pytania to pytajcie 🍃🍃 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Września 2022 @Cali jestem ciekaw tej odmiany bo sam na nia ostrze nozyczki.. jednak chcialem zamowic cos z Barneys ale nie obsluguja Niemiec chwilowo.. chuj wie o co chodzi.. i sie czlowiek zbulwersowal i zamowilem pestki z Dutch Passion 🙂 ale Banany lubie to zagladam 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 20 Września 2022 Dzień 33🍃🍃 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 20 Września 2022 @Cali śliczne, już flipniete? Podobny wiek do moich panienek i widzę że też rozjebia namiot pięknie 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 20 Września 2022 @TROUBLEMAKER jeszcze nie Za parę dni czeka je trening i po treningu z 5dni i cykam światełko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Września 2022 @Cali co to bedzie za magiczny trening? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Września 2022 mnie wynik ciekawi ile z tego wyjdzie 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 20 Września 2022 @Mr.Green defoliacja liści i lollipopping żeby nie miały tak dużego stresu na flo jak powtórzę zabieg 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 23 Września 2022 Cześć dzień 36 Jutro nastąpi golenie 😄 Już czas! 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 23 Września 2022 Wydają się mało napięte, wiem ze w autopotach ale powinny sterczeć a nie wisieć, tak mi się przynajmniej wydaje 😎 W dniu 22/08/2022 o 21:52, Barney's napisał: @Mr.Green haha ja mam większy projekt 11.5m2 Gdzie fotorelka z tego się pytam ?!😈 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 24 Września 2022 @Cali_Bastard ważne że rosną jak szalone🍃🍃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Września 2022 @Cali_Bastard tez odnioslem takie wrazenie. Wydaja sie takie lekko przelane nonstop ale mysle nie odzywam sie bo nie uzywalem nigdy autopotow i coco @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 24 Września 2022 @Mr.Green w autopotach ciagna kiedy chca I zazwyczaj jak robilem to rosły jak pojebane i zawsze były napięte. Dlatego może warto sprawdzić system bo jak sie klapki nie zamykają a czasami się to zdaza jak się pozaklejaja od nawozów to roslina stoi w wodzie i się napina. Proponuje przejrzeć system a jak się okaże ze jest ok to można tam wyregulować żeby mniej wody się nalewalo. Ewidentnie po liściach widać ze są ciężkie i opite w opór. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali 124 Napisano 24 Września 2022 @Cali_Bastard to jest system wilma tam nic nie stoi są podlewane od góry i wszystko wraca do zbiornika Dzień 37 Defoliacja liści wiatrakowych zrobiona siatka narzucona 🍃🍃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 24 Września 2022 @Cali czyli cos jak dripery tylko przelewa do spodu i wraca tak ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach