Przedzior 239 Napisano 20 Września 2022 Kolor liściorów robi wrażenie 💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Września 2022 @Przedzior zgodze sie z Toba.. jednak kolor nicku nie gorsze wrazenie sprawia 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 20 Września 2022 @Mr.Green haha... Żółte kółko różańcowe? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Września 2022 @Przedzior nawet w kosciele wszystko co zolte to zlote jest 😄 zolte a jakie skromne 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Września 2022 Dzień 15 flo narazie na spokojnie. Rosliny maja od doniczki 90-100cm W poniedziałek wleci fryzjer i lolipop. 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Września 2022 Ladnie wyjebalo 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Września 2022 Ogólnie trochę przerosło mnie 😅😅 3 dni bulem poza namiotem wiec trochę wystraszyłem się. Ale jest jeszcze miejsce wiec luzik. Kwestia kilku dni i powinne już przystopować wzrost w górę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 2 Października 2022 @Brazil Munster trochę za wysoko lampa strasznie ci się powyciągały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 2 Października 2022 rosliny średnio maja po 90-100cm wiec bej wydaje mi się żeby były mega wysokie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Października 2022 @Brazil Munster czytalem ze niektore odmiany tak maja ze musza na ta swoja wysokosc wystrzelic i koniec. Ciezko to opanowac. Bardzo duze ma liscie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 2 Października 2022 @Mr.Green miejsce mam wiec nie ma Aż takiego problemu. Mam Nadzieje ze nie będzie łamania. ja ta odmianę robię drugi raz. Za pierwszym Bardzo je glebowalem wiec zoabczymy czy tym razem Jak będą wyższe cyz to coś zmieni i jakoś na to wpływanie. a liscie niektóre są wielkości dwóch dłoni. 😅😅. Jutro wilka wycinka wiec będzie przewiew. Bo na ta chwile mam RH na poziomie 70% 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 3 Października 2022 Dzień 19 flo. Dziś babuszki przeszły fryzjera i lolipopa. ladnie już zaczęły szronic na szczytach co bardzo cieszy oko 😋 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 3 Października 2022 @Brazil Munster strasznie powyciągane 🙉 mało szczytów jak na taki namiot mogłeś to bardziej ponaginac i nie wycinać bocznych odrostów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Października 2022 @Brazil Munster łoooo brachu ale poszedles z tymi liscmi 🙂 na bogato xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 3 Października 2022 @Brazil Munster piekny fryzjer ! Xd Faktycznie trochę spore przerwy miedzy węzłami, to samo jest u @TROUBLEMAKER. Nie wiem czemu tak pod tymi lumatekami sie to tak wyciąga, niby lampy kozak, zbyt oszczędne ustawienie mocy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 3 Października 2022 Średnio Po 10 odrostów jest na donice. Moc była jak zawsze ale i tak mi wyciągały się. Wcześniej tego nie miałem. zoabczymy, mam nadzieje ze większa moc będzie szła w te główne topy i będą nabite mięsiste. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TROUBLEMAKER 66 Napisano 3 Października 2022 @Kartek wystarczające , u mnie tylko dosidos tak sie wyciagnal ale gdzies czytalem ze takie geny ma wlasnie . Reszta rowniutkie .. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 3 Października 2022 @Kartek teraz tylko patrzeć jak to wszystko się wywraca xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 3 Października 2022 @Barney's a u mnie znowu wyjdą karły chyba, jprd nie wiem co gorsze. Machne dzisiaj pare fotek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 3 Października 2022 @Kartek w rzuć to zobaczymy co tam się dzieje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach