Cali_Bastard 685 Napisano 17 Listopada 2022 @Brazil Munster na ostatnie 3 podlania odstawiam 👌🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 28 Listopada 2022 Dzień 74. Babki miały 2 dni ciemni. Zrobiłem im to w sumie z braku czasu na ścinkę przez weekend. dzis poleciały głowy i poobcinalem tylko wiatraki bo nie miałem czasu na grubszy trym. ogolnie sporo brązu wlecialo 😅 BTW lampa wyszło ze spalona i wymienia mi na niwa Attisa 300Pro. moze ktoś będzie chętny to sprzedam w dobrej cenie nówkę nie otwierana. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Listopada 2022 @Brazil Munster a czemu chcesz ja sprzedać? I ile chcesz za nią? 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 28 Listopada 2022 Nowa 500€ wiec myśle ze za 420 opitolil bym. Wogole caly set chce sprzedać ten co mam. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Listopada 2022 Kupujesz coś innego? Czy kończysz karierę 😕 Za 434 € jest u mnie do kupienia 300w pro w sklepie w którym się zaopatruje więc to żadna oferta 😛 U was na wyspach może być drożej 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 28 Listopada 2022 Ale cały set był by za dobra cenę. Kwestia dogadania. chwilowy stop i chce wiekszy namiot i większa lampe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Listopada 2022 Jeszcze większy 😮 To ile kwadratów Cię kręci 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Listopada 2022 Nie No jest metr. Wiec jak wiadomo pokusa jest na coś wiekszego. 😀😀 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 13 Grudnia 2022 Dzień nie wiem który 75 chyba była ścinka Wyszło dokładnie 368g bez zbędnego popcornu. Temacik można zamykać. 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Grudnia 2022 Dobrze wygląda. Śniegu jak w Aspen 🙂 testowane już ? Jest moc ? 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 13 Grudnia 2022 Jest dobrze 😉😉😉 szwagra zamiotło 😅😅 0.20gieta Póki co wyzbywam sie aktualnego sprzętu: tj: namiot 1x1m Nowa lampa Lumatek attis pro 300w zalaminowana jeszcze wiatraki 2x5w filtry wentylator 350m3 Miernik PH adwa miernik EC lampa 60w ledam namiot 60x60 hydroshot jakoś tak. donice 14L x6 plus reszta szpargałów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 14 Grudnia 2022 Jaka cena za lampę? 🤔 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach