Brazil Munster 709 Napisano 3 Października 2022 @Barney's nic się nie wyjebie bo każdy pęd będzie podparty 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 19 Października 2022 @Cali_Bastard Jedna z całej reszty ma jasne nitki wzdłuż lisci. Plus przypalone koncowki. I jest ciut jaśniejsza od całej reszty. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Października 2022 Co taki bidny ten up 😞 pozalowales obrazkow 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 19 Października 2022 Pózniej będzie podlewanko to wleci coś więcej 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Października 2022 Oby 😄 bo tu kazdy lubi dobre obrazki z dobrych grow 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 19 Października 2022 @Brazil Munster dopierdol potasu bo ma apetyt 😈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 19 Października 2022 @Cali_Bastard myślisz ze te koncowki są od parcia na żarcie ? 35 dzien flo. w piątek daje już lampe na 100% 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Października 2022 @Brazil Munster ladny cukier 🙂 teraz beda chyba najbardziej puchly 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 19 Października 2022 @Mr.Green taka mam nadzieje 😉 całe już w cukrze, robią się powoli fioletowe od góry. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Października 2022 Te ostatnie zdjecie to ten topek wyglada jakby juz byl dobry 😄 hehe ta odmiana to daje takie duze jednolite topy? Czy bardziej pojedyncze mniejsze szyszki.. wyglada ze chyba ta druga opcja? Bardzo ladne sa. Zycze cukru po pachy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 19 Października 2022 @Brazil Munster końce od azotu ale żółte żyły na liściach od braku potasu. Lej panie i świece na maxa nie ma na co czekać 😎 Dużo liści wywaliłeś, wg mnie trochę za dużo i to może być teraz przyczyną tych kaprysów na dietę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Października 2022 @Cali_Bastard no dosc fest to wygolil 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 19 Października 2022 (edytowane) @Cali_Bastard No trochę przejebalem z ilością lisci. Ale dopiero jak wstawiłem do boxa to zdalem Sobie sprawę 😋 w piątek dostaną więcej PK plus lampa na full @Mr.Green tak ogólnie Zbite ale pojedyncze szychy będą. Ostatnio mały worek wyszedł a 3stowki były. Gdzie inna odmiana 2 x większa gabarytem a waga ta sama. co do gotowości topkow to ostatnio ra odmiana była już 70/30% bursztynu w 65 dniu. odmiana piekielnie mocna. Ziomek który pali dużo dał pół giera do lufy i 4h be kontaktu ze światem. drugi jara 2g dziennie i po pół gięcie zasnął jak niemowlę na kilka h Edytowane 19 Października 2022 przez Brazil Munster @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Października 2022 @Brazil Munster wielkosc topa to tylko wizualna frajda. Nawet o same topy nie chodzi do konca a o to co na nich i w nich ukryte. Wiadomo ze duze topy ciesza oko ale jednak cukier to wszystko czego porzadamy 🙂 i te zbite topy to chyba wychodzi na to ze mocniejsze sa niz te luzne bo to jednak odzwierciedla troche dobry stan rosliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 19 Października 2022 Żywica to żywica. Nie jeden może zdziwić się palac o ta odmianę. dla mnie jest zdecydowanie za mocna 😋 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Października 2022 @Brazil Munster brzmi kuszaco. Ja mam wysoka tolerancje THC i lubie takie mocne strzaly 🙂 lubie sie odnajdywac w mocnej fazie. Po nowym roku trzeba bedzie zamowic cos od Barneysa 😉 problem jest ze nie wysylaja do niemiec.. nie wiadomo czemu 😕 i bede musial jakos kombinowac.. bo z tego co szukalem.. to Barneys nie ma stacjonarnego sklepu w Holandii..? Czy sie myle 😛 W sensie ze maja jakis tam sklepik czy kawiarnie w Amsterdamie ale nie sprzedaja tam pestek..? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 19 Października 2022 Ja nie znaju W tym temacie. chcesz mocy to weź mimose bądź dosidosa od barneys. Szybko będzie gotowa plus dobry strzał. Nie wchodzi w grę zamówić z polskiego sklepiku ? Raczej wyślą do DE @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Października 2022 @Brazil Munster samo dla siebie to i ta droga mozna. Jednak wole zamawiac pestki typowo od producenta. Zamowie do PL na kogos najwyzej i ktos mi wysle. Akurat mam inne odmiany na oku 🙂 ale moze wybiore mimoske jako gratisa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 19 Października 2022 @Mr.Green Holandia za rogiem a ten nie ma skąd pestek wziąć 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 19 Października 2022 @Cali_Bastard Barneys nie ma chyba sklepu stacjonarnego a bardziej kawiarenke. Bede musial tam zadzwonic sie zapytac. Mam zamowione juz nowe pestki od Dutch Passion gdzie jedna kosztuje 29.95 € co tez ich pojebalo Jedna dostalem gratis to jest z genow Z odmiany ktora sadziles 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach