edi903@wp.pl 0 Napisano 6 Sierpnia 2022 Witam. Wyrosło mi coś takiego, nie znam sie kompletnie na tym dlatego pytam. Prosze o pomoc. Tak jak w temacie chłopak czy dziewczyna ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Sierpnia 2022 @edi903@wp.pl Osobnik męski. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 @edi903@wp.pl Pedał, uważaj na żeńskie jeśli jakieś masz w pobliżu trzymaj je z daleka od tego pedała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Sierpnia 2022 @Szwagrom Pedał to herma, a roślina wyżej to 100 % męski osobnik. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 @Zielone krainy Myślałem że pedał to inaczej mężczyzna ale dobra masz rację niech będzie męski osobnik, lepiej pasuje wybacz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Sierpnia 2022 (edytowane) @Szwagrom Chodzi o fakty, pedał to herma, jaka ma narządy i żeńskie i męskie, a wyżej masz męską odmianę, jaka ma tylko narządy męskie. Edytowane 7 Sierpnia 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 @Zielone krainy Dobra mordzia, już będę poprawnie pisał. Fakt przeinaczyłem trochę sorry, dzięki za sprostowanie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 669 Napisano 7 Sierpnia 2022 @Zielone krainy @Szwagrom herma to trans :) akurat tu Szwagrom ma racje :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 @Lasir No też tak pomyślałem właśnie że to pewnie jakiś trans. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Sierpnia 2022 @Lasir No trans czyli pedał, a wyżej roślina to nie pedał, trans , zwij jak zwij, chodzi o to, że to co jest wyżej to roślina jednopłciowa męska, a nie pedał czy trans czy jakkolwiek to nazwiesz w sensie zboczeńca popaprańca i wykolejeńca :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach