balko 1 Napisano 1 Sierpnia 2022 Siemanko chciałem ostatnio zrobić sobie masło z thc. 200 gram masła 82% lub klarowanego, 10 gram suszu marihuany lub konopi siewnych, 800 mililitrów wody. Lub inne proporcje. Wiecie może czy jak posmaruje tosta takim masłem i zjem to będzie z tego jakas faza ? A jeżeli tak to jak to wygląda. Z góry dzięki za odp. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 2 Sierpnia 2022 @balko no bomba może być konkretna i wchodzi z opóźnieniem Kto tu masło spożywał? @Udyr @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duży Topek 42 Napisano 2 Sierpnia 2022 Ja jestem tylko wielbicielem makumby ktora zabiera mnie na marsa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 2 Sierpnia 2022 Ja jadłem ciasto, ale nigdy sam nie robiłem więc nie wiem sam jestem ciekaw. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 2 Sierpnia 2022 @balko Dekarboksylacje musisz wcześniej zrobić, by klepało, jak zrobisz dekarbo , by zioło ujawniło swoje psychoaktywne właściwości to będzie klepało, a jak mocno to zależy, jaki masz temat, i jak wiele go dasz, reakcja następuje do 2 h od spożycia, czasami wcześniej 1 h kwestia metabolizmu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach