Luznyyy 72 Napisano 23 Lipca 2022 Witam.. Panowie szybkie pytanko.. 16go października lece na Kanary. I tak sie zastanawiam czy do tego czasu zdażą mi wyrosnąć te roślinki, tzn czy będą gotowe do zbiirów przed 16tym? Dzisiaj mi przyszły.. Dodam, że mam 9 nasionek na 1m² a także mam 7 litrowe doniczki.. Nie wiem może tak nasypać ziemi na 6 litrów? 11 tygodni? Hmmm Może byc cięzko, lecz wyczytałem gdzieś, że w mniejszych doniczkach szybciej dochodzą.. Dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 23 Lipca 2022 2 godziny temu, Luznyyy napisał: Dodam, że mam 9 nasionek na 1m² a także mam 7 litrowe doniczki.. Nie wiem może tak nasypać ziemi na 6 litrów? nasyp do pełna doniczek 2 godziny temu, Luznyyy napisał: I tak sie zastanawiam czy do tego czasu zdażą mi wyrosnąć te roślinki, tzn czy będą gotowe do zbiirów przed 16tym? Topy będą pewnie dobre, może na 100% nie dojść, zależy od genetyki, ale pewnie i tak zbierzesz dobry plon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 23 Lipca 2022 @Tester ok dzięki ziomek.. Tak zrobię jak mówisz.. Tester a jak myslisz duża róznica bedzie przy zbiorach.. Wcześniej miałem 12l i tak czasami nawet pod 60-65g wychodziło z jednej sztuki.. Ciekawe ile z 7l bedzie..z 25-30 gietów jak bedzie razy 9 to i tak spoko.. See Of Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 23 Lipca 2022 @Luznyyy dużej różnicy nie powinno być przy 12l i 7l i wegu ok. 30 dni 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanKowalski 12 Napisano 24 Lipca 2022 Raczej mało prawdopodobne, ze zdążysz. Przykro mi, że muszę ci to powiedzieć👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 24 Lipca 2022 @JanKowalski Za późno Nasionka w wodzie od 3h @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 11 Października 2022 W dniu 24/07/2022 o 16:35, JanKowalski napisał: Raczej mało prawdopodobne, ze zdążysz. Przykro mi, że muszę ci to powiedzieć👊 A mi tam wcale przykro nie jest.. Wylot na Kanary w niedzielę a zioło już prawie suche, 9 dni suszy się. Jednak 7L to nie 12L. Szybko dochodzą, jak moja ex.. Pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Października 2022 @Luznyyy znajome żarcie dla zwierzaków ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach