Mr.Green 4,309 Napisano 10 Sierpnia 2022 Mozesz pousuwac kilka duzych wiatrakow i te najslabsze mini topki tez mozesz zlikwidowac 😉 chociaz ja przy automatach nie usuwalem 😛 Koniec koncow nie ma tam az tak fest gest bo dosc dobrze sa dogiete i nie ma fest buszu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 10 Sierpnia 2022 Jeśli używasz Advanced Nutriens to koniecznością będzie Bud Candy. Ja osobiście dorzucam to nawet do mojej organicznej uprawy od biobizza xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Format 14 Napisano 15 Sierpnia 2022 Halo halo dawałem jednej z roslinek szansę ale mega się opóźnia (od początku dziwnie wyglądała) dziś urosła najwyższa ale coś ma problem zakwitnąć jak trzeba jak myslicie ściąć i nie marnować miejsca? Czy trzymać już ja do końca? Względem reszty jest mega opóźniona i pytanie czy wgl coś z tego będzie bo wiecznie jednej trzymać nie będę 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Sierpnia 2022 (edytowane) Ktory to tydzien? za duzo chyba roslin dla tego marsa 100w i za malo mocy.. Edytowane 15 Sierpnia 2022 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Format 14 Napisano 16 Sierpnia 2022 42 dzień (6 tydzień zaczynają) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Sierpnia 2022 @Format Ta jedna rzeczywiscie cos slabo idzie.. mozesz podjac meska decyzje i ja wyjebac 😛 da to wiecej miejsca i energi dla innych.. 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Format 14 Napisano 16 Sierpnia 2022 Dam jej szansę do końca tygodnia zobaczymy hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Sierpnia 2022 @Format jak uwazasz 🙂 Ty tu rzadzisz 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Format 14 Napisano 23 Sierpnia 2022 Dziś dostały overdrive nie wiem czy nie za późno bo z moich obliczeń wynika że jeszcze max 3.5 tygodnia do ścięcia a wy co myślicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Format napisał: bo z moich obliczeń wynika że jeszcze max 3.5 tygodnia do ścięcia a wy co myślicie? no gdzieś tak może być 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Sierpnia 2022 @Format nie wiem co to overdrive 🙂 ale fioletowo jest jak nic 🙂 jak oceniasz ta odmiane? Jestes zadowolony z grow? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Format 14 Napisano 23 Sierpnia 2022 Na tą chwilę zdecydowanie tak zobaczymy co dalej 😁 nadal traktuje jak wyzwanie 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Sierpnia 2022 No moze byc tylko lepiej 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Format Nie przejmował bym się tym nie wcelowaniem z datą scinki, najwyżej ją przeciągniesz z tydzień i łądnie wypłukasz tego overdriva , jak widać że przyjmie więcej supli to ładuj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Format 14 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Kartek o miła niespodzianka właśnie chciałem wstawić zdjęcie czy mogę robić jutro flush bo chodzi o to że wolał bym mleczne niż bursztynowe bo ponoć bardziej kanapowy wtedy buszek 😄 Tak się teraz panny mają i czy warto jutro je płukać bo tak daje im wtedy 2 tygodnie czy przetrzymać do weekendu np? Co do nawóz właśnie wlałem im małą dawkę bo dostały 2 dni temu i mają jakby końcówki wyblakłe i myślę że właśnie to może być od tego :p 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Format wyglądają zdrowo, ja bym im walnął pół dawki overdriva spokojnie. ile bazowych supli dajesz ? jaka masz wode do podlewania /? tam Eddie chyba radził dawać Bud Candy, dajesz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Format 14 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Kartek dalem 1.5ml na dobry litr wody i rozlalem na 2 panny a tak to dawałem co 1-2 podlania 4ml grow micro bloom i 2ml b-52 i overide tak na 1.5l wody i rozlewalem na 2 panny raz dałem wszystko X2 tyle że wody dałem 2l więc dawka z etykietki chciałem zobaczyć jak się zachowają nic im nie było hehe ale staram się uważać z tymi dawkami a bud candy niestety nie dokupiłem pokminie przy następnych dawałem im sól Epson raz na jakiś czas mała garske sypalem na 4 roślinki @Kartek a co myślisz robić flush jutro czy poczekać do soboty? Chciałbym 2 tygodnie wcześniej go zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Format lej wyregulowaną wodę przez 2 tygodnie i na to samo wyjdzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 31 Sierpnia 2022 @Format Dokładnie jak @Udyr ci mówi, po co chcesz tankować w nią tone wody na raz i płukać jak nie masz zatrutej ani nic . w 2 tyg ładnie się wyje sama, i 10 dni by starczyło . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Format 14 Napisano 31 Sierpnia 2022 A podlewam woda z kranu odstawiam na 2 dni butelki hehe @Kartek nie skumalem końcówki lej 2 tyg ładnie się wyje ok kumam i 10 dni by starczyło w sensie że za 10 dni kosa czy 10 dni starczy na flush? Dobra to od teraz leci sama woda a flusha zrobię 7 dni około przed dostaną więcej wody akurat przed moim paru dniowym wyjazdem to zawsze mniejszy problem jeśli chodzi o suszę hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach