Eddie Plant 251 Napisano 6 Października 2022 Mały upik. Następne papu podam z 1/2 dotychczasowego N. Wiatraki powoli wycinam codziennie Na następny projekt wykorzystam to co już mam, tj. OG Kush od RQS i Dutch Genetics, oraz Amnesia od Bulk Feminised Seeds i Dutch Genetics. Chcę sprawdzić jakość różnych ziółek pod znakami różnych marek 🙂 więc będzie to raczej Eksperyment Naukowy 😁 w końcu nie można trzymać się stale jednej marki... xd w planach także mam zamiar nabyć pestki od Sweet Seeds, jestem ciekaw, czy cena robi swoje. Pozdro Chopoki i Świnki xd 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 7 Października 2022 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 9 Października 2022 Dzień 78 (52 po przełączeniu) Podlano 5l herbatki Bio-grow - 2ml/L = 10ml Bio-bloom - 4ml/L = 20ml Top-max - 4ml/L = 20ml Bio-heaven - 5ml/L = 25ml Alg-a-mic - 4ml/L = 20ml AN Bud Candy - 2ml/L = 10ml Cal-mag - 1ml/L = 5m 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 9 Października 2022 Snieznie tu masz 😍😍 JesZcze z 3-4 tyg i będzie trochę zajęcia ☺️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Października 2022 Uczymy się całe życie. Kto wie co zaczeło się dziać? Dodam, że tylko szczyty tak wyglądają w jednym Criticalu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Października 2022 @Eddie Plant a czym ją karmiłeś ostatnio i kiedy się to zaczęło ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Października 2022 @Andi masz w fotorelacji wszystkie dane apropo karmienia. cofnij się wstecz. A zaczeło się na przestrzeni 4 dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Października 2022 Nadmiar azotu blokuje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Października 2022 A co tam na dole planta słychać ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Października 2022 Skorl na jednej tylko jest to moze ma focha i cos jej nie siada Malo PK jest w tym zestawieniu co podajesz.. moze to brak PK? Po drugiej polowie FLO sie robia braki ponoc 😛 Przy koncu i tak juz chuja z tym zrobisz wiec chyba obleci do konca grow jak jest 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Października 2022 @Udyr dół wygląda właśnie normalnie, dlatego piszę o szczytach xd @Mr.Green czytałem i myślałem by w tym tyg zapodać np. tylko stężoną dawkę Canna pk13/14 z wodą. A później już płukanie do końca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Października 2022 A to najwiekszy plant czy najmniejszy? Pod wzgledem topow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Października 2022 @Eddie Plant Prawie 8 tyg po przełączeniu. Kwitną jakieś +/- 6-7 tyg. Ale jeszcze widać że mogły by dobrać masy. Dej k... miodu 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Października 2022 @Udyrmiodu? xd @Mr.Green taki górujacy, choć akurat Ten top nie największy Cała uprawa bezproblemowa i na koniec takie coś xd @Mr.Green co wgl myślisz o tym by podać samo pk 13/14 w wersji mineralnej i później flusz? zabije juz te kultury bakterii w glebie, ale to końcówka już w wersji mineralnej mam jeszcze big buda od AN, ale myślę, że dobra dawka pk 13/14 od canny zboostuje planta na koniec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Października 2022 @Eddie Plant nie wiem bo nie stosuje mineralnych.. bio sfera to chuj na koniec. Pytanie czy to cokolwiek pomoze..? Ile im zostalo jeszcze? Skoro to najwiekszy plant to moze byc niedobor PK bo sprawdzalem teraz twoj jadlospis i tam bieda z PK w wiekszych dawkach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Października 2022 @Mr.Green no dobra, to dostanie mineralnego pump upa a później sama woda. Ile zostało? nie wiem, na oko 2-3 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Października 2022 A niedobor PK chyba wyskakuje na liscisch przy topach a nie gdzies indziej. Juz chyba doleci do konca. Lub moze byc tak ze ona sie juz wyjada sama.. bo sie zbliza jej koniec? U mnie tak to wyglada. Ziemia nabita moze byc jak chuj po wiagrze a plant mowi dosc i zaczyna sie sam konczyc. Tak to rozkminiam w organice z wlasnych obserwacji Mozesz sprobowac ale na pewno ja popali.. bo to szok bedzie zapewne dla rosliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Października 2022 @Mr.Green teoretycznie to Critical i według producenta to już jej czas. Więc może i ma warunki do puchniecia, ale geny mówią stop. Może tak być de facto tak apropo mała niespodzianka się szykuję xe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 15 Października 2022 Na moje to jej calmagu trzeba podlać. Azotu ma w pizde. Skończ już z azotem i powinno jej wystarczyć już do końca flo. Jakie PH ma gleba ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Października 2022 @Brazil Munster a bez calmagi obleci do konca? On daje calmaga.. moze cos go blokuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach