alfred31 0 Napisano 13 Lipca 2022 Witam serdecznie mam pytanie czy dobrze rośnie/kwitnie i ile jeszcze czasu potrzeba.? Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz z góry dziękuję za pomoc :) video-1657715278.mp4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 13 Lipca 2022 @alfred31 Coś kwitnie, ale szału to tu nie będzie może jednego skrecisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfred31 0 Napisano 13 Lipca 2022 a mógłbym teraz ściąć przyciąć i skręcić? @Bubble @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 13 Lipca 2022 Mógłby, ale jeszcze wypadałoby wysuszyć :), tylko ze teraz to może nawet na tego jednego Ci nie starczyć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfred31 0 Napisano 13 Lipca 2022 @Bubble ok rozumiem mam jeszcze jedną roślinkę w ogródku jak coś wyśle tez dobrze i ocenisz okey? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Lipca 2022 Ło panie ale habaź wyrósł 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TrzeciBratLumiere 10 Napisano 13 Lipca 2022 Możesz ściąć i spalić od razu - wrzuć na dwie minuty do mikrofali na jakiś słaby program i gotowe. Ja sobie tak skubię nisko rosnące topy, bo nie mam już palenia normalnego i działa dobrze 🙂 z tym, że jak utniesz w tym maleństwie na jedno palenie, to już nic Ci nie zostanie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lipca 2022 @alfred31 A to automat, sezon? Ile dni ma? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfred31 0 Napisano 13 Lipca 2022 @Szwagrom automat @TrzeciBratLumiere priv @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 14 Lipca 2022 @alfred31 spoko wstaw zdjęcie spojrzymy co ram jeszcze uhodowałeś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfred31 0 Napisano 27 Lipca 2022 @Bubble wysyłam oto taka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Sierpnia 2022 @alfred31 przynajmniej swoje palenie też mi jeden chudy krzaczek doszedł lemon ale cieszy najbardziej energiczny cytrusowy. No zajebiste jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Sierpnia 2022 @alfred31 Ile dni ma dzisiaj roślina zrób zdjęcie z bliska ciężko cokolwiek zobaczyć przez takie ujęcie. Jak trichomy sprawdzałeś? Poczekaj aż skończy pełne 90 dni chociaż, na wariata jak chcesz ścinać do urodzin. Ale daj im chociaż 90 dni. W urodziny można sobie ogarnąć palto. A krzaczek pójdzie się jebać dobry jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfred31 0 Napisano 10 Sierpnia 2022 @Szwagrom 15 sierpnia będzie 90 dni czyli 3 msc tak więc nie wiem no.Ogólnie jak się sprawdza trichomy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Sierpnia 2022 @alfred31 Przez lupę lub mikroskop kieszonkowy możesz zakupić jest niedrogi. Ważna jest obserwacja trichomow, super jak ma 90 dni ale nie widzę jej nawet więc ciężko cokolwiek ci doradzić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alfred31 0 Napisano 11 Sierpnia 2022 @Szwagrom no ok dobrze a co musiałbym zrobić żebyś mi powiedział ile jeszcze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach