KuMati 7 Napisano 19 Lipca 2022 Będę lał większość sama woda już 😉 VID_20220718_225930.mp4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 19 Lipca 2022 Nie kumam czegoś. Roślina w środku jest tak poblokowana czy jej natomiast tego azotu brakuje? Ciężko ocenić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 19 Lipca 2022 @KuMati elegancki widok 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KuMati 7 Napisano 19 Lipca 2022 No ciężko mi ocenić, ta jedna po środku to chyba azotu potrzebuje bo żółkną liście od spodu i jasna jest, dam jej chyba next razem trochę zarelka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 19 Lipca 2022 jak ty tam w ogole dajesz rade wejsc 😄 kozak farma haha tutaj to z 300 gieciora bedzie co @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 19 Lipca 2022 @Git chyba lepiej 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KuMati 7 Napisano 20 Lipca 2022 Zobaczymy jak mi te AK popuchana, ta środkowa przy ścianę fajne topki będzie miała bo reszta to zawiedziony jestem 😒 Ale uczy się człowiek na błędach. Ja jak coś robię to wystawiam jedna roślinkę poza boxa i działam 🤣 no przejebane jest ograniczenie ruchowe i wgl, one na doniczkach stoją bo musiałem powyrownywac je więc dodatkowa presją żeby nie dotknąć bo jak spadnie to mi serce pęknie 😅😅😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach