Ciemny 45 Napisano 1 Lipca 2022 Siemka . Co się może dziać? 5dni temu podlane zestawem micro grow później sama woda z pH 6.3 i dziś podlane big bud Ma już 40dni a nie bardzo chce kwiatnac "autoflowering" Druga tak samo podlewana i dziś już wszystkie szczyty ma w białych włoskach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 1 Lipca 2022 być może to kwestia wysokich temperatur, bo widzę sporo podobnych wątków ostatnio jak chcesz ją przyspieszyć najprościej by było zmienić światło na 12/12 ale ja bym dał jej jeszcze szansę i poczekał kilka dni 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zumiacz 120 Napisano 1 Lipca 2022 Pokaż więcej zdjęć bo tam na dole widzę włoski, więc chyba zaczyna kwitnąć. Wydaje mi się że trochę ma za dużo Azotu bo ma popalone końcówki. Tak że przystopuj z nawozami dla niej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 1 Lipca 2022 @bingobum temp okolice 25-27 @Zumiacz tak ona ma włoski już od jakichś 10dni Ak47 jest już cały biały każdy czubek a ta jakoś stanęła podlewane tak samo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 1 Lipca 2022 Teraz, Ciemny napisał: @bingobum temp okolice 25-27 no to tragedii nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 1 Lipca 2022 @bingobum też mi się tak wydaje . Wilgotność 50-60% Tak wygląda Dla porównania AK też autoflowering też 40dni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 1 Lipca 2022 ona zakwitnie lada dzień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) @Ciemny Mam ten sam problem, ale chyba prócz podsypania dolomitem, nic więcej nie wymyślisz jak tylko czekać aż może zakwitnie bardziej, taki fenotyp może po prostu. Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 2 Lipca 2022 @bingobum chyba widziała co piszesz Wczoraj była mniejsza od AK dziś jest wyższa i to sporo 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 2 Lipca 2022 A tutaj co się mogła stać ? Wczoraj nic nie było dziś takie coś dwie mniejsze Panny.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lipca 2022 @Ciemny wygląda trochę jak wysokie pH. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 2 Lipca 2022 @Udyr podlane zostały dekitnie micro blom bo mi tylko tyle zostało jakieś 0.5l na dwie doniczki z pH6 i reszta woda z pH6.3 Dwie starsze dostały więcej micro i big bud I nic im nie jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lipca 2022 @Ciemny dziwne, ale wygląda jakby tych molibdenów i innych mikro jej brakowało. A jak wysoko od rośliny jest lampa ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 2 Lipca 2022 @Udyr no brakować to chyba raczej nie skoro dostały po małej dawce. Lampa około 45cm od szczytów ustawiona na 80% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lipca 2022 @Ciemny jeśli masz możliwość to pokaż je całe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 2 Lipca 2022 @Udyr @Udyr Pod lampą bardziej to widać . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lipca 2022 @Ciemny no nic dałeś żreć to trzeba obserwować czy się nie będzie pogłębiać. Ciężko mi to do czegokolwiek przypisać, ktoś inny napewno się wypowie 🤷. Może klasycznym Ca mg trzeba by było potraktowac ? Jak masz bez azotu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 2 Lipca 2022 Mam tylko micro blom z witamin i big bud symulator kwitnienia. A jeśli przeleję je czystą wodą z pH 6.3 będzie dobrym pomysłem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lipca 2022 @Ciemny jeśli kranówka to tak, bo chyba były wcześniej lane nawozem jak dobrze widzę w postach. Przydałby się CaMg, ledy i kwitnienie tego wymagają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 2 Lipca 2022 @Udyr cały czas kranówka i obniżonym pH . A nawozy to drugi raz im dałem. Mowa o tych małych co złapały chorobę. Skoro tak mówisz to chyba zamówię . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach