Virtuals22 1 Napisano 30 Czerwca 2022 Cześć potrzebuje lampy led do boxa, budżet to 2000zł, myślałem nad sf2000 ale długo w tym nie siedzę i w sumie to się nie znam a chciałbym mieć coś najlepszego do tej kwoty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Czerwca 2022 @Virtuals22 240W SpectroLight Blast @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 30 Czerwca 2022 @Andi Jaki koszt takiej lampy? Myślałem że mars hydro jest najlepszy ale widocznie słabo się znam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Czerwca 2022 @Szwagrom coś ze dwa koła albo ponad @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 30 Czerwca 2022 @Andi Drogi biznes, za 1000 chyba jest mars hydro, duża jest różnica między tymi lampami? Raczej pewnie tak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Czerwca 2022 @Szwagrom zależy jaki mars hydro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 30 Czerwca 2022 @Andi np. ts 1000 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Czerwca 2022 @Szwagrom no to tamta lampa trochę lepsza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 30 Czerwca 2022 (edytowane) @Andi a cena różni się kolosalnie aż tysiąc złotych, to sporo dla takiego Polaczka biedaczka jak ja, jak będę się decydować to wybiorę Marsa bo tańszy a efekty też są świetne przyznasz? Edytowane 30 Czerwca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 1 Lipca 2022 @Szwagrom tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 1 Lipca 2022 na ten metraż masz do wyboru marsa, lumatek, Photontek SQ 300w PRO MARSHYDRO TSL2000 LIGHT 300W możesz kupić za 1700 z groszami. reszta bedzie droższa ponad 2koła. Lumatek Attis 300W to około 2100 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zumiacz 120 Napisano 1 Lipca 2022 Zależy gdzie robisz zakup, Ja np. składałem sobie sam boxa. Wchodziłem na różne stronki i podobne konfiguracje robiłem. Napisałem do sklepu z pytaniem czy jest możliwość kodu rabatowego cały sprzęt wyniósł mnie 2900 zł przed rabatem. Po rabacie od sklepu zapłaciłem 2430 zł tak że ogólnie polecam negocjacje jeżeli masz większą gotówkę do wydania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach