Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 Skuteczny na przędziorki jest też chyba biobizz leaf cure. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 22 Maja 2023 Zawsze miałem problemy z Czerwonym Pająkiem w moim kraju, Hiszpanii. Tam, gdzie uprawiane są pomarańcze, są one wszechobecne i prawie niemożliwe do usunięcia. Czy możecie polecić jakąś odmianę marihuany, która nigdy nie jest narażona na infekcję przez pająka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 22 Maja 2023 @franperea każda odmiana jest narażona ale można zapobiegać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Green420 0 Napisano 9 Października 2023 W dniu 10/09/2020 o 22:13, mjrTOMMY napisał: przędziorki miewałem dawno na bonsai. babcia mi poradziła oprysk z zaparzonego tytoniu. taka herbatka z papierosów. działało dobrze i roślinom nie szkodzi. no może przed samymi zbiorami bym nie stosował, ale na vegu jak najbardziej. A jakie proporcje tego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 10 Października 2023 @Green420 to stara odpowiedź sprzed 3 lat to autor pewnie nie odpowie Poszukaj czegoś na necie, pewnie olejek neem pomoże na nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gonzo 2 Napisano 11 Października Ktoś stosował? Hype Abbaton - szczepionka na przędziorki. Piszą, że dodatkowo wspomaga wzrost i kwitnienie. Można stosować na całym etapie wzrostu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Avocem 0 Napisano 15 Października (edytowane) A co myślicie o ozonowaniu takiej zaatakowanej roślinie już w okresie kwitnienia? Edytowane 15 Października przez Avocem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach