Zjaranyarab 35 Napisano 27 Czerwca 2022 @Zielone krainy Zobaczymy na koniec sezonu jak to będzie wyglądać może w tedy jakiś przypadek albo cud nie wiem okaże się na koniec @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 5 Lipca 2022 Trochę opóźnione ale jest 😎 aktualnie nic ciekawego się nie dzieje rośnie dobrze podlewane woda zwykła i woda z akwarium na zmianę 😁 Za to poprzednia roślina co został utracona już jest nowa już wyszło na światło dzienne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2022 @Zjaranyarab Wszystkie idzie w dobrym kierunku z fartem. 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 6 Lipca 2022 @Heavy Lung Również powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 @Zjaranyarab Dzieki. ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 7 Lipca 2022 Taka sytuacja się dziś stał pierwszy raz tak mam będzie coś z tego jeszcze ? (Aktualnie podłożyłem pod to cos żeby było w pionie) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Lipca 2022 @Zjaranyarab przysyp ziemią i powinno być ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 11 Lipca 2022 W dniu 07/07/2022 o 07:53, Tester napisał: @Zjaranyarab przysyp ziemią i powinno być ok Lipa sama od siebie zwiędła zamówiłem inny rodzaj dodam zdjęcie jak wykiełkuje nowe 💪( ale nie wiem czy jest sens kolejne sadzić czy zostać juz przy lemonie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 11 Lipca 2022 Witam w kolejnym tygodniu. Jak na ta chwile Lemon trzyma się dobrze nic poważnego się nie dzieje jedynie to listki z samego dołu uschły przez słońce podejrzeniem na niektórych liściach są przedziorki (czytałem na necie niby można usunąć je płynem do naczyń spryskać) standardowo woda, i woda z akwarium 😁 Jednak druga z roślin Big Bud znów się zawiodłem nie wiem co się stało gałązkę coś przechyliło myślałem że jeszcze coś wyjdzie z tego podsypanie było na sztywni nic nie pomogło uschła 😏 Ale zamówiłem inny rodzaj już nie Bud na następny tydzień dodam fotkę i nazwę, też się zastanawiam czy wgl jeszcze jest sens i czas żeby posadzić 😏 dajcie znać 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Lipca 2022 @Zjaranyarab a już zamówiłeś nasiona? automaty? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 11 Lipca 2022 @Tester tak rano 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @Zjaranyarab No i fajnie ci się to rozwija z fartem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 12 Lipca 2022 @Zjaranyarab na oucie pod koniec kwitnienia plecha pewnie bedzie atakować topy, automaty są na to bardziej podatne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 12 Lipca 2022 (edytowane) @Tester W jakim sensie to ma się dziać ? Skoro mamy lipiec ? A kwiecień był 3 miesiące temu Edytowane 12 Lipca 2022 przez Zjaranyarab @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 12 Lipca 2022 @Zjaranyarab musisz się zabezpieczyć i kupić przeciwko pleśni preparat ja polecam BioBizz LEAF-COAT i psikać 1 raz w tygodniu i obficie . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2022 Tez polecam ci BioBizz LEAF-COAT @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 12 Lipca 2022 @Zjaranyarab o co chodzi ? nie pisałem nic o kwietniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 13 Lipca 2022 @Tester Mój błąd na szybko przeczytałem sorry 😅😂 @Szwagrom On tez działa na przedziorki itp ? To się psika typowo na liście ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lipca 2022 @Zjaranyarab Tak mordko, na przędziorki głównie jest skuteczny. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 27 Lipca 2022 Witam po krótkiej przerwie 😁 ale lecimy dalej z tematem. poprzednia roślina nie dała rady po drugi i ta sama odmiana, stwierdziłem że posadzę inna odmianę nazwa: Cookies Sherbet (Na ta chwile jakoś powoli idzie zobaczymy jak to dalej będzie i czy zdarzy dojść) lemon trzyma się dobrze idzie do góry 💪 (podlewanie jest te same bez zmian nic ciekawego się nie dzieje czy strasznego) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach