Paprot212 0 Napisano 19 Czerwca 2022 Siemano, stan jak na zdjęciach, robiłem oprysk z szarego mydła i nic, w czym problem? myślałem że może to ślimaki tak zmasakrowały biedaka i zrobiłem metrowy okrąg z soli ale nie wiem czy moze to pomóc - co @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 19 Czerwca 2022 @Paprot212 mi to na sprawkę gąsienicy jakiejś wygląda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 19 Czerwca 2022 Mospilan 20 SP rozwiąże ten problem ^^ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paprot212 0 Napisano 19 Czerwca 2022 a ogólnie czy te ubytki wpłyną znacząco na funkcjonowanie rośliny? liście się odbudują? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Czerwca 2022 @Paprot212 Roślina da radę, ale jak dalej będzie ją tak żarło to będzie po niej, liście są jej potrzebne do fotosyntezy. Liście się nie odbudują, wyrosną nowe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezimienny 13 Napisano 20 Czerwca 2022 @Paprot212 Odbuduje się napewno nie syp soli bo możesz korzenie popalić zainwestuj tam z 15zl w takie niebieskie granulki z brosa na ślimaki zajebiscie to dziala 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach