Brazil Munster 709 Napisano 23 Czerwca 2022 Nie ten oprysk zrobiłeś 😅😅 ja pierwsze grow zrobiłem 6 roślin na metrze. Później 5 co dało mi plon ok 100g wiekszy. Teraz dałem 4 i zoabczymy tak za 2-3 tyg ile wyjdzie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Czerwca 2022 @udyr jak pryska to planty nawet hermia 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 23 Czerwca 2022 ja idę opryskać płuca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 23 Czerwca 2022 UPDATE info Grapefruit wykiełkował i ma się znakomicie. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 24 Czerwca 2022 UPDATE info W końcu kupiłem nawilzacz z higrostatem. krzaki zdrowe 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 24 Czerwca 2022 @Lemon Gelato wyłącz wentylator wyciągający i nie będziesz musiał nawilżać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 686 Napisano 25 Czerwca 2022 @Lemon Gelato jakie krzaki 🤣 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 25 Czerwca 2022 (edytowane) @Barney's Myślałem o tym ale nie wiem czy nie wpłynie to na tempo uprawy.. @Cali_Bastard Co palisz? Daj macha hah 😉 Edytowane 25 Czerwca 2022 przez Lemon Gelato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 686 Napisano 25 Czerwca 2022 @Lemon Gelato dzisiaj leci „Apple mintz” piekna sprawa, wkrótce mam nadzieje ze wjedzie na growloga. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 29 Czerwca 2022 Dobry sprzęt, dobra robota, będę tu zaglądać. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 7 Lipca 2022 Dzień 14 Woda i cal mag. następnym razem będę lać ukorzeniacz bo nie stoją zbyt stabilnie. światło 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Lipca 2022 @Lemon Gelato czego światło 12/12 dałeś ? jak to automaty to daj im 18/6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @Lemon Gelato Jak auto to trzymaj spokojnie. 18/6 a nawet 20/4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 14 Lipca 2022 @Szwagrom zaraz dostaną 24h światła. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Lipca 2022 24 bez sensu. Meczy rosline. Plant musi miec noc bo w nocy zachodza odpowiednie procesy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lipca 2022 @Mr.Green a gdzie ja napisałem 24 czy 20/ i 4h ciemni. 18/6 najlepiej ale 20/4 też dobrze rosną szybciej i nadążają się regenerować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 15 Lipca 2022 Moje szły 24h nonstop przez 105 dni, nie mam porównania jak będzie przy 18/6, ale wyjebane mam w rachunki, więc wio 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Lipca 2022 @Rzeźnik to u Ciebie 24 lecialo? 😄 @Szwagrom nie pisalem do Ciebie ziomek 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 15 Lipca 2022 @Mr.Green A dobra rozumiem, źle się zrozumieliśmy, bo myślałem że chodzi ci o te naświetlanie 20/4 bo przecież tak też można naświetlać i też dobrze się to sprawdza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Lipca 2022 @Szwagrom wszystko mozna 🙂 kazdy robi jak uwaza 🙂 i jest git majonez 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach