Kubax1230 19 Napisano 12 Czerwca 2022 Siema jestem nowy powie mi ktoś czynie wyruchał mnie na tych nasionach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 12 Czerwca 2022 (edytowane) Słabo widać, wyglada jak jakieś paprochy w worku xD nasion konopi to nie przypomina ani troche. Edytowane 12 Czerwca 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 37 Napisano 12 Czerwca 2022 Kiedyś sporo na ten temat czytałem i wszędzie twierdzili, że im jaśniejsze nasiono tym trudniej jest je wykiełkować, a twoje jest białe lub jasno zielone. Nasiono powinno być brązowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubax1230 19 Napisano 12 Czerwca 2022 zacząłem kiełkować zobaczymy @Niemedyczny_Użytkownik . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 12 Czerwca 2022 Weź człowieku wyjeb to i kup sobie nasiona z jakiejś strony internetowej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 @Niemedyczny_Użytkownik Hahah no to samo pomyślałem że to jakiś gil z nosa. @Kubax1230 Co to jest, wygląda jak gil z nosa, kup sobie nasiona w jakimś dyskretnym seedbanku. I będziesz miał pewność że nie tracisz czasu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach