Gość Napisano 29 Lipca 2022 @Zycienamaxa Powiem ci tak w piekarniku suszylem wiele razy, i niema co szkoda palenia jak już coś to na 50 stopni i regularnie sprawdzaj lepiej jak troszeczkę będzie mokrawe niż całkowicie przesuszone. @Zycienamaxa Mordo nie używam ale jak mam być szczery to moim zdaniem forum chyba jest dobrze zabezpieczone bo wrzucając te fotorelki pisząc mnóstwo rzeczy, nie miałem ani razu żadnego przypalu miałem rewizję psów znaleźli bletki, i lufkę opalona 😄 bez przypalu jakiś frajer się na mnie rozjebał Białorusin wyśmiała go Policja bo nawet dobrze po Polsku nie potrafił mówić a tak na prawdę miałem pół kilo tylko zdążyłem je zakopać w lesie obok do przyjazdu Policji ostrzegł mnie Polak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 1 Września 2022 Pierwsze zbiory😊 nie pytajcie ile bo nie ważyłem 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 9 Września 2022 Małe info Po 10 dniach suszenia wyszło 54g bez łodyg😋 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 10 Grudnia 2022 (edytowane) @Green man miałeś rację😉 kosa była w połowie listopada z 2 karłów najładniej rosnących po 2 tyg suszenia zostało 13g ale palonko sztos😉 ogólnie z wszystkich 7 krzaków 67g Edytowane 10 Grudnia 2022 przez Zycienamaxa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach