Zycienamaxa 145 Napisano 2 Lipca 2022 @Szwagrom jakąś masakra. Nawet nie chciało mi sie isc do pozostałych po tym co tu zobaczyłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 2 Lipca 2022 (edytowane) @Zycienamaxa No rzeź, normalnie rzeź im tam urządziłeś. Przykry widok ale jak trzeba to trzeba i nic z tym nie zrobisz, hehe 😜 Edytowane 2 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 2 Lipca 2022 @Szwagrom jak na razie mrowki je wynoszą🤣 (obok mrowisko jest) ale wracam po jakieś narzędzia żeby posprzątać to boje się że zaszkodzi karłówi i być może jakieś ptaki mogą się skusić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 2 Lipca 2022 Uważaj na mrówki sam mam z nimi problem i muszę się ich pozbyć w najbliższym czasie bo na razie nie mam czasu zbytnio, nie będzie to łatwa robota bo jest ich mnóstwo i siedzą mi w donicach, mrówki lubią bogatą ziemię. Podejrzewam że podjadają mi korzenie i dlatego tak wolno się rozwijają niektóre roślinki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 @Zycienamaxa I jak tam roślinki na dzień dzisiejszy bo jestem ciekaw? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 6 Lipca 2022 @Heavy Lung nie wiem nie byłem tam 2 tygodnie a ten co slimaki go atakują to wiele się nie zmienił. Może w weekend polatam po spotach to zrobię kilka fotek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 Spoko czekam na nowości.🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 8 Lipca 2022 @Heavy Lung 6 karłów z nich raczej nic nie będzie 4 tyg są na spocie🤣 teraz je odwiedzę we wrześniu bo nawet nie chce mi się tam jeździć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 8 Lipca 2022 Te dwa dużo lepiej się prezentują 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 8 Lipca 2022 Komuś jakąś odmiany ona przypomina? Na zdjęciu tego nie oddaje ale liście te dwa ostatnie mają ogromne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2022 (edytowane) @Zycienamaxa Dlaczego nie będzie, będzie będzie, zostaw je zakwitną będzie mniejszy plon ale będzie, muszą tylko w pełni dojrzeć czyli około 90 dni na out. Edytowane 8 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 8 Lipca 2022 @Heavy Lung tak tylko ze one wykiełkowały jakieś 2mc temu a wyglądają jak by miały max 2 tygodnie🤣 z tych dwóch ostatnich może coś będzie zobaczymy za miesiąc je odwiedzę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2022 @Zycienamaxa moje też tak do niedawna wyglądały a poprawiły się ich warunki to znacznie nadrobily stracony czas nie trać wiary coś tam z nich będzie zobaczysz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 8 Lipca 2022 @Heavy Lung wiary nie mam wogule mam totalna wyjebke mam ogólnie 20 roślin więc o karły się nie martwię jak coś będzie to ok a jak nie to też spoko😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2022 @Zycienamaxa No ta w sumie też racja, kto bogatemu zabroni 🙂 będzie co będzie i tak trochę palonka zbierzesz niema to tamto. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 8 Lipca 2022 Warunki uwierz maja zajebiste polana gdzie słońce maja prawie cały czas a dwa ostatnie rosną na łące i wyglądają jak Pudzian względem Hadbulla @Heavy Lung ha bogaty nie jestem jak bym był to bym nie żałował na ledy🤣 siano wole przeznaczyć na inne przyjemnosci a co bedzie z tego to bedzie zawsze lepsze niz z ulicy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2022 (edytowane) @Zycienamaxa Mi się wydaje że może pH mają przyblokowane i nie wchłaniają pokarmu tak jak trzeba 😉 sprawdzasz wgl pH ziemi i wody, przez to mogą być opóźnione. Edytowane 8 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 8 Lipca 2022 @Heavy Lung @Heavy Lung ha bogaty nie jestem jak bym był to bym nie żałował na ledy🤣 siano wole przeznaczyć na inne przyjemnosci a co bedzie z tego to bedzie zawsze lepsze niz z ulicy One są zablokowane od początku nie chciały rosnąć i tyle co z nich będzie zobaczymy we wrześniu bo wcześniej nie planuje ich odwiedzać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 9 Lipca 2022 (edytowane) Slimaki mają teraz płot 🤣🤣 Edytowane 9 Lipca 2022 przez Zycienamaxa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @Zycienamaxa Haha dobry mur im zrobiłeś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach