Zycienamaxa 145 Napisano 10 Czerwca 2022 Witam w sobotę zamierzam wysadzic moje 7 karłów mają miesiąc a wysokość ok 8cm🤣 nasiona znalazłem w temacie kupionym od miejscowych rastamanówz cabo verde. Mam pytanie czy ktoś na outdoor instalował sobie fotopułapkę aby zobaczyć czy ktoś się tym nie interesuje? Na razie mam tylko na slimaki i oczywiście 5l moczu🤣 Tak wyglądają rośliny ok 30dni🤣 nie wiem co z nich będzie ale raczej nic😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 10 Czerwca 2022 @Zycienamaxa to gdzie je trzymałeś że nie urosły? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 10 Czerwca 2022 @Tester na parapecie. Później dalem pod lampe 3800lm 35x35 prowizoryczny box @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 11 Czerwca 2022 karły miały iść dziś na spota ale niestety się nie udało polecą jakoś na tygodniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 13 Czerwca 2022 Up karzeł coś ruszył 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Czerwca 2022 @Zycienamaxa widać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 25 Czerwca 2022 (edytowane) Mały up 2 karły reszty nie odwiedzałem. 2tygodnie na spocie nie podlewane. Dzisiaj wlałem im 3litry wody na dwa tyg musi im wystarczyć Bros daje rade tym szmatom Edytowane 25 Czerwca 2022 przez Zycienamaxa 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 29 Czerwca 2022 (edytowane) @Zycienamaxa Nie trać nadziei, ciekawy eksperyment z tymi karłami, aż sam jestem ciekaw, jak to się rozwinie, jak urosną i się rozwiną. Mimo że kokosów nie będzie to ciekawie się zapowiada ta fotorelacja, powodzenia mordzia. Edytowane 29 Czerwca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 29 Czerwca 2022 @Szwagrom nadzieji w nich nie mam szkoda mi ich było to posadziłem na spota a co będzie to nie wiem🙂 za tydzień w weekend podjade je odwiedzić to wrzucę jakieś foty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 29 Czerwca 2022 @Zycienamaxa Na pewno coś z nich będzie spokojnie, to na prawdę są wytrzymałe chwasty, poradzą sobie. Ja mam 20 dzień white window i jeszcze mniejsze od twoich, też lecę dzisiaj na spota bo przy tych upałach nie idzie wyrobić z dostarczaniem wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 29 Czerwca 2022 @Szwagrom ja ostatnio zatankowałem im 3l i po dwóch tyg przyjechałem na spota to wyglądały tak jak wyżej 😉 więc dlugo mogą poradzić sobie bez stałego podlewania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 29 Czerwca 2022 @Zycienamaxa Ale że 3l na 1 czy na kilka. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 29 Czerwca 2022 Ja nawet nie wiem co to są za panny nasiona znalazłem w temacie kupionym od senegalczyków będąc na urlopie @Szwagrom na te dwa co razem rosną. 50l ziemi maja sklepowej wymieszaną z karmazytem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Green man 19 Napisano 29 Czerwca 2022 Pewnie fajne równikowe sativa, poza dużą ilością liści nic innego nie zbierzesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 30 Czerwca 2022 @Green man co będzie to będzie mam to gdzie😁 niech sobie rosną i tak o nie nie dbam co dwa tyg tylko podjade podlac i tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Green man 19 Napisano 30 Czerwca 2022 Chciałbym abyś zebrał duże plony. Coś tam dałeś z siebie, snacol+podłoże trochę pracy itd. W każdym razie jakieś doświadcze będzie. Marzy mi się taka sativa nie skalana różnymi domieszkami, nabyta z urlopu w okolicach równika. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 30 Czerwca 2022 @Green man koszt 60zl plus trochę pracy to zaden koszt😊 nawet jak bedzie 10g tematu takiego co tam mi dali to bede w niebo wziety😋 mówili że to z maroko ale szczerze w to wątpię gdyż do maroko mają ponad 2k km przez ocean 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 30 Czerwca 2022 @Zycienamaxa Pewnie że tak mnie nawet dwójka by cieszyła bo jakby nie patrzeć to palenie wypielęgnowane przez twoje ręce. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 2 Lipca 2022 Karzeł i cmentarz w jednym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 2 Lipca 2022 @Zycienamaxa Osz kurde, ile ślimaków muszę iść zajrzeć na swojego spota, czy przypadkiem mojej nie atakują po wczorajszej ulewie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach