Zycienamaxa 145 Napisano 12 Lipca 2022 Quick one auto oczywiście outdoor pajdą😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2022 @Zycienamaxa No i zajebiście teraz do ziemi i tylko czekać aż wyjdą długie już te kły. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 13 Lipca 2022 @Szwagrom od wczoraj się moczą jak narazie😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lipca 2022 @Zycienamaxa No i luks, potem z wody wyciągnij po 12h i rozłóż na papierowych ręcznikach na talerzu, i przykryj drugim talerzem tak aby powstała muszla, zwilż je np. spryskiwaczem, możesz też łyżeczka delikatnie skropić, i odłóż w ciemne miejsce. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 13 Lipca 2022 @Szwagrom orientujesz się gdzie mogę nabyć pyłek do zapylania roslinek ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lipca 2022 @Zycienamaxa Posadz rosline i zrób z niej pedała to ci zapyli. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 13 Lipca 2022 @Szwagrom srebro czy lepiej takie cos kupic https://allegro.pl/oferta/silver-spray-feminizator-nasion-150ml-organiczny-8353516877 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lipca 2022 (edytowane) @Zycienamaxa No spoko, tylko ja nie kupowałem nigdy takich specyfików więc ci nie powiem jak to się ma w praktyce. Edytowane 13 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 14 Lipca 2022 Mogę je jeszcze dobę potrzymać na tych wacikach? Ziemia mi jeszcze nie przyszła a nie chce je dawać w zwykła ze sklepu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 29 Lipca 2022 Czy mi się zdaje czy to chłop.? @Green man @Tester @Zycienamaxa @Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 29 Lipca 2022 @Zycienamaxa zdaje się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 29 Lipca 2022 @Tester a ja już ją wyrwałem🤣 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Lipca 2022 @Zycienamaxa mam takiego samego lemona dzisiaj ściąłem. Mi wysuszyło krzaki przez jakąś jebaną robotę z której i tak nic nie wyszło i chuj zarobiłem, ale zamawiam lampę i ruszam z indoor. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 29 Lipca 2022 @Szwagrom zaraz leci do piekarnika i będzie na weekend I tak by ją slimaki opierdolily w końcu🤣 u mnie na miejscówce jest dość wilgotno więc wyschnąć mi nie wyschnąć ale slimakow to jest tam plaga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 29 Lipca 2022 @Zycienamaxa na ślimaki to granulki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 29 Lipca 2022 @Tester wiem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 29 Lipca 2022 @Szwagrom używasz vpn jak piszesz na forum ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 29 Lipca 2022 @Zycienamaxa o matko bosko ile slimorów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zycienamaxa 145 Napisano 29 Lipca 2022 (edytowane) @początkujący miejsce idealne gdyby nie było tej plagi ślimaków @początkujący @Tester @Szwagrom właśnie zajarałem pierwszy raz od ok pół roku i to swoje własne palonko mmmmmm mega się czuje po takim suszonym w piekarniku łaaaaa smak średni ale dobsłoja i będzie cykorią😂 Edytowane 29 Lipca 2022 przez Zycienamaxa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 29 Lipca 2022 @Zycienamaxa no i elegancko swoje najlepiej smakuje nie ważne jakie, ważne że swoje :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach