weeder420 7 Napisano 5 Czerwca 2022 Siema wszystkim hodowcom. Doszedłem do podejścia nr. 3 w którym wszystko (chyba) prawidłowo sie rozwija. Ta fotorelacja bedzie juz prowadzona normalnie, jesli widzi to admin stare moze usunąc. Co 3-4 dni bedzie update a teraz opisze krotko co i jak. Mam wykiełkowanych wsadzonych do ziemii 7 nasion i jedno juz prawie do ziemii gotowe. Mianowicie : 3x easy sativa, 3x Amnesia Lemon Auto, 2x Blackberry Kush Auto. Wszystkie idą na out. Na uprawe przygotowane mam nawozy takie jak : Biohumus 2L, Plagron Alga Grow 1L i 2x 500ml Advanced Nutrients Connoiseur. Licze że na luzie starczą do tego ziemia uniwersalna perlit i dolomit. Tu zdjęcia z dnia 6. (2 kwiaty maja dopiero dzien 3) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Czerwca 2022 @weeder420 wyciągają się lipne światło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weeder420 7 Napisano 5 Czerwca 2022 @Tester nie da rady inaczej niestety @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skyron 1 Napisano 6 Czerwca 2022 @weeder420 Czym tam im świecisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weeder420 7 Napisano 6 Czerwca 2022 @Skyron aktualnie już niczym słońcem jedynie, ziomek mnie z tym wyjebal powiedział że nie chce tego bo przypał więc wyniosłem na spota tak aktualnie to wyglada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Czerwca 2022 @weeder420 zabezpieczyłeś przed ślimakami, zwierzyną? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weeder420 7 Napisano 6 Czerwca 2022 @Tester ta siatka jest na zdjeciach nie ma przed chwila zalozyłem zara wrzuce foty @weeder420 macie jedna jutro dopiero zrobie bo wpadka usunely mi sie wszystkie hahaa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 6 Czerwca 2022 @weeder420 siatkę to bardziej na sarnę niż na ślimaka. Snackolem podsyp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weeder420 7 Napisano 10 Czerwca 2022 Dzień 12. Za 4 dni daje stymulator korzenii i terra grow. Biohumus od nastepnego. Za zdjeciu 2x Amnesia Lemon XXL Auto i 1x Easy Sativa (Perlit i dolomit dam jutro/pojutrze) 2 nasiona sie zjebały. Jedno było przez cos obgryzione (moze jaszczurka ew. slimak) a drugie opadniete chyba złe naslonecznienie. Powiem że jak na 2 stosunek z uprawą czuje sie pewnie. Jutro/Pojutrze wysle zdjęcia ostatnim dwóm rosliną (toxic haze auto i mintz kush czy jakos tak) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Czerwca 2022 @weeder420 weź je ogarnij wyciągają się, słońce tam było? nie ma zabezpieczenia przed ślimakami? to podstawa, jak tam napada to bajoro może być daj je do ziemi i zabezpiecz przed szkodnikami 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mały Jaracz 14 Napisano 11 Czerwca 2022 Na naszych oczach pisze się historia, mamy szczęście zaobserwować jak rośnie nowa reprezentacja Koszykarska 🤣 Nie przejmuj się moje też się wyciągają 😪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weeder420 7 Napisano 11 Czerwca 2022 @Mały Jaracz są na słońcu dzisiaj porobie profesjonalne foty, ogarne siateczki i pokaze jak to glownie wyglada 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 11 Czerwca 2022 @Mały Jaracz tu jest się czym przejmować troszkę. @weeder420 podsyp je pod samą głowę ziemią delikatnie i jak im się polepszy to pchaj to w glebę bo w tym stadium to bym meeega uważał przy dawaniu w dół, bałbym się nieco osobiście. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ragazza 4 Napisano 11 Czerwca 2022 @weeder420 lej tylko na korzenie narazie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weeder420 7 Napisano 12 Czerwca 2022 @Mały Jaracz wstawiam zdjęcia dzień 14 od początku uprawy czyli dzien wsadzenia do ziemi 9/10 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 12 Czerwca 2022 @weeder420 podsyp ziemi pod sam brzeg. Mocniejszy wiatr zawieje i masz po roślinach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 13 Czerwca 2022 @weeder420 korzenie nie lubią światła, zakryj korzenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weeder420 7 Napisano 17 Czerwca 2022 dobra dzisiaj dzień około 13-14 szczerze sie w tym gubie aczkolwiek chyba jest dobrze. Pozostały mi 4 sztuki więc doświadczacie widoku najbardziej zjebanego początkujacego. Zdjęcia tylko trzech czwartej niezdązyłem zrobić aczkolwiek 4 jest dobra. Jutro/Pojutrze daje dwie do wiaderki z ziemią i nawozem. Pytanie : Czy moge mieszać micro vite (czarny nawoz na korzenie) z terra grow canna? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 17 Czerwca 2022 Godzinę temu, weeder420 napisał: Pozostały mi 4 sztuki więc doświadczacie widoku najbardziej zjebanego początkujacego. Ja ciebie rozumiem bo sam jestem początkujący ale dlaczego nie słuchasz się tych co się znają na fachu (Udyr i Mirecki) jeden ci napisał żebyś podsypał nie podsypales, drugi ci napisał żebyś zakleił te butelko kubki a nie zakleiles, żebyś nie przyjął tego co napisałem jako hejt ja tylko doradzam. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 18 Czerwca 2022 (edytowane) @weeder420 Dobrze jest, nauczysz się na własnych błędach jak coś zjebiesz, warto byłoby podsypać ziemie pod same liście dla stabilności wiesz o co chodzi mordeczko, a tak to masz zdrowe rośliny, bylebyś nie przelewał za bardzo, bo będzie wszystko znacznie wolniej się rozwijać, jak będą korzenie gnić przelane, na początku małe dawki dawaj, masz ukorzeniacz to stosuj go w małych proporcach żeby jak najszybciej, zbudować mocną bryłę korzeniową, pamiętaj im większe korzenie, tym bardziej twoje rośliny będą wytrzymałe i będą lepiej wchłaniać pokarm. Pozdro mordka życzę ci sukcesu. Edytowane 18 Czerwca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach