Falco 2 Napisano 1 Czerwca 2022 Nie są duże ,dwie już zaczęły kwitnąć u reszty dopiero pokazują się włoski ,ziemia doniczkowa o ile pamiętam wykiełkowały jakoś na początku kwietnia a wysadzone zostały na spota na początku maja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Czerwca 2022 @Falco Się zobaczy, nie zbyt masz to zabezpieczone, ale jak ci nic tego nie zje i pogoda dopisze to coś tam zbierzesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Falco 2 Napisano 1 Czerwca 2022 co ty do okoła jest ogrodzenie z gałęzi ,@Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Czerwca 2022 @Falco A ślimaki? ślimaków ogrodzenie z gałęzi nie zatrzyma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Falco 2 Napisano 1 Czerwca 2022 @Zielone krainy Od miesiąca widziałem dwa ,co jest dziwne bo to wyspa na mokradłach ,za to musiałem pryskać bo napadły je jakieś robale ale oprysk zrobił swoje,rok temu ślimaki zjadły mi wszystko było ich w innym miejscu od zajebania jak jakiegoś zobaczę rozszpie trociny i wkopie parę pojemników z browarem tam dorzucam fotę bo mi się już nie zmieściła ,tak wiem za gęsto he posadziłem . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Czerwca 2022 @Falco Nie lepiej na wstępie zabezpieczyć rośliny preparatem na ślimaki, a nie czekać i działać dopiero, jak się pojawią? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Falco 2 Napisano 1 Czerwca 2022 @Zielone krainy Co racja to racja ,a ile z takiego auto się tak przeciętnie zbiera ? Bo to co piszą na stronie wiadomo można włożyć między bajki . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Czerwca 2022 @Falco Różnie, ale auto nie daje wiele, pewnie z 40 g z krzaka, jaka dobrze pójdzie zgarniesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Falco 2 Napisano 1 Czerwca 2022 @Zielone krainykrainy raczej tak oooo a żeby 40 to się nawet uciesze ale liczyłem raczej na drugie tyle 😑 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 1 Czerwca 2022 @Falco jak byś sezon posadził to i z 300 byś wyciągnął a nawet i lepiej ale musiałbyś się postarać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Falco 2 Napisano 1 Czerwca 2022 @mirecki rozumiem ale jest jedno ale ,mianowicie tu gdzie mieszkam miejsce na spota to cud a takie krzaczory to wogule ryzyko ,i tak robię cuda wianki żeby wogule co kolwiek wysadzić . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach