Ciemny 45 Napisano 31 Maja 2022 Witam jakie nawozy do automatów Warunki w box mam takie jak mają być światło również. Ale przydałoby się chyba jakieś nawozy żeby spuchły szyszki Panny mają dopiero 9dni ale wolne dowiedzieć się szybciej żeby mieć czas na poszukanie i zamówienie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszB_NMS 2 Napisano 31 Maja 2022 ja mam kolekcje AN(Advanced Nutriens) poki co moje tez jeszcze mlode ale tez chwytam poki co info jak w razie czego uzywac i w jakiej kolejnosci bo dawkowanie to znajde tabele 1. trójpak MICRO GROW BLOOM 2. BIG BUD i OVERDRIVE @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 31 Maja 2022 @Ciemny wszystko, zależy od Ciebie tak naprawdę. Mineralne, organiczne? W jakiej formie? Sypkie, płynne, tabletki? Jakie medium uprawowe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 31 Maja 2022 @Bubble jestem początkujący i ciężko mi powiedzieć co jeest dla mnie dobre 😅tak żeby było łatwo i dobrze , i raczej płynne . @ŁukaszB_NMS @ŁukaszB_NMS aż tyle tego ? Mam taki biobizz na kwitnienie , może coś do tego jeszcze ? Czy ten mój się nie nadaje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 31 Maja 2022 (edytowane) @CiemnyNadaje się, do tego potrzebujesz pH+, bio grow lub fish mix, ale ja bym wziął jeszcze root juice, top max i calmag, jak możesz No i miernik pH by był wskazany. Edytowane 31 Maja 2022 przez Bubble @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 31 Maja 2022 A jest może jakiś zestaw tego co napisałeś? Byłbym wdzięczny jak byś rzucił linka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 31 Maja 2022 @Ciemny W Google wklep to Ci wyskoczy, wyobraź sobie, że inni też mają życie. 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 31 Maja 2022 Wiem wiem już znalazłem wszystko. Dzięki. Jeszcze pytanie w jakiej kolejności to stosować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 31 Maja 2022 @Ciemny Pytasz o kolejność mieszania? To tak jak w tabeli producent zaleca od góry do dołu, tylko zacznij od 50% dawki zalecanej jeśli chodzi o bio grow i stopniowo zwiększaj, tabele biobizza namierzysz bez problemu bo to popularne, jak coś to później pytaj na bieżąco albo sobie fotorelacje załóż. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 31 Maja 2022 Git . Dzięki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 31 Maja 2022 @Ciemny Jeszcze jedna bardzo ważna rzecz na organice efekty podania widzisz gdzieś po tygodniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszB_NMS 2 Napisano 2 Czerwca 2022 usłyszałem dzisiaj o czyms takim jak SEEDBOOSTER(PLAGRON) chciałem zapytac o srodek do ulepszenia nasion ale od ADVANCED NUTRIENS ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszB_NMS 2 Napisano 5 Czerwca 2022 W dniu 02/06/2022 o 19:39, ŁukaszB_NMS napisał: usłyszałem dzisiaj o czyms takim jak SEEDBOOSTER(PLAGRON) chciałem zapytac o srodek do ulepszenia nasion ale od ADVANCED NUTRIENS ??? W dniu 02/06/2022 o 19:39, ŁukaszB_NMS napisał: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach