szatan 11 Napisano 11 Czerwca 2022 Trzymać je dalej na wegu? Już sporo czasu tak siedzą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Czerwca 2022 @ragazza Zawsze reguluje ph wody , nigdy nie leję wyżej niż 6,5 ph, a zazwyczaj 6,2 , zawsze sprawdzam za nim coś do ziemi wleje i nigdy nie mam problemów, zawsze każda uprawa jest skończona z sukcesem i maksymalnym plonem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Czerwca 2022 @szatan z takimi problemami jakie mają te rośliny to przełączanie na kwitnienie da Ci marne efekty. Dużo czasu już i tak straciłeś przez długiego wega 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szatan 11 Napisano 11 Czerwca 2022 @Udyr jak usunę te liście dać rośliną coś na stres? Mam bombom spray (czy jakoś tak) od biotabs @Udyr 8 tygodni 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Czerwca 2022 @szatan usuń liście, daj jej chwilę żeby zaczęła normalnie liście pokazywać i przełączysz. Chyba że dalej będą żółknąć to nie widzę sensu ich trzymać niestety. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ragazza 4 Napisano 11 Czerwca 2022 @Zielone krainy nie mówię, że nie wolno, ale też parę upraw zrobiłem w ziemi i nigdy się w pH nie bawię regulacje. Tylko jak Hydro robię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach