Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 @MiraiiNikki Co ty haha, odrazu bym mógł dzwonić z miejsca po straż pożarną, mój spot jest tak suchy że mała iskra, i spłonie całe pole. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 1 Lipca 2022 @Szwagrom Nie no bez przesady, podpaliłem tylko kiść w miejscu mrowiska i nóżką po chwili ugasiłem. Wszystko pod kontrolą xD A co do tych dziurek na liściu to może grad, jakaś larwa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) @MiraiiNikki Ja im jutro zrobię koszmar tym mrówkom, podejrzewam że też nie wrócą, ale nie powiem ci bo powiesz że jestem pojebanym sadystą mrówek, a chrzanić jakaś larwa, slimak czy chuj wie co, niech wpierdala liści starczy dla każdego, byle topów nie ruszały mi żadne robaki. Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 (edytowane) Super Lemon Haze: Zdjęcia z 3 lipca Dzień: 45 White Window Dzień: 25 Royal Dwarfy: Dzień: 45 Edytowane 6 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 (edytowane) Super Lemon Haze: Dzień: 47 White Window: Dzień: 27 Royal Dwarfy: Dzień: 47 Edytowane 6 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 6 Lipca 2022 @Heavy Lung ładnie to wygląda ziomku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 (edytowane) @Piotr111111 Dzięki mordzia, na razie idzie to w dobrym kierunku, jeszcze ma czas pewnie jeszcze nieco spuchnie. Dodam tylko od siebie bo zapomniałem wspomnieć, że White Window ruszył z kopyta podejrzanie się zachowuje więc go bacznie obserwuję, podobno to jest AF White Window ale nie dostałem go w opakowaniu tylko od znajomego więc nie mam 100% pewności. Rozwija się na boki i nisko a tak zachowują się żeńskie odmiany automatów. Edytowane 6 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezimienny 13 Napisano 6 Lipca 2022 @Heavy Lung Juz sie o Ciebie martwiłem ale widze wróciłeś :] @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 @Bezimienny Wróciłem ziomeczku, gotowy i zwarty do działania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca 2022 (edytowane) Super Lemon Haze: Dzień: 49 White Window: Dzień: 29 Wydaje mi się że to nie automat a ktoś po złości dał mi regularne oby tak nie było. Ciężko w dalszym ciągu określić jej płeć😂 Royal Dwarfy: Dzień: 49 Edytowane 7 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 7 Lipca 2022 Ładnie to wygląda ziomku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca 2022 @Piotr111111 Dzięki ziomku, też tak uważam ale może być jeszcze lepiej. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 7 Lipca 2022 @Heavy Lung zawsze może być lepiej ale cieszmy się to co. Mamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca 2022 @Piotr111111 Pewnie że tak, ile by nie wyszło to wynik i tak mnie usatysfakcjonuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 7 Lipca 2022 @Heavy Lung no. I git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca 2022 @Piotr111111 Pewnie że tak. 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Lipca 2022 (edytowane) Royal Dwarfy: Dzień: 50 Teraz przez dłuższy czas będę podlewał samą wodą, rośliny i tak w ostatnim czasie dostały sporo nawozu, więc należało by je teraz porządnie wypłukać i około 60 dnia dostaną znowu nawóz. Edytowane 9 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) 52 Dzień Zdjęcia z wczoraj czyli 10 lipca. Royal Dwarf, Super Lemon Haze. Edytowane 11 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 (edytowane) White Window 33 dzień Edytowane 11 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach