Adrianosik 97 Napisano 21 Maja 2022 Elo mordy tym razem klony wleciały do areoklonera 16 klonów wykożystam, klony po ukożenieniu wlecą do wertikalboxa znacie go z poprzednich fotorelek tym razem zastosuje w boxie zmiany być może zamontuje w nim ledy za jakiś czas i zmienie pompke nawadniającą i zamontuje inny wyciąg powietrza, doniczki bendą poziomowe będzie ich osiem każda będzie mieściła dwie rośliny podłoże keramzyt, jeśli okaże sie że ich matka jest słabej jakość to i te wypiepsze w piździec puki co niechaj rosną im kożenie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 22 Maja 2022 @Adrianosik no trochę jest tych klonów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 22 Maja 2022 Takich doniczek będzie osiem w boxie to będzie ich debiut @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Maja 2022 @Adrianosik czyli takie lokum pietrowe? Dobry pomysl by szybciej zapelnic siatke i wrzucic flo. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 29 Maja 2022 Elo, klony nadal nie ppkazują kozeni a mija właśnie tydzień, myślałem ze po tym czasie w aerokloneże klony wypuszcza kożonki 😕 woda ma 25°C lampa 24h na tej lampie już ukożeniałem w wełnie i było ok, do wody dodałem stymulator kożeni, root stimulator. Klony potraktowałem nawozem dolistnym i dwa razy wodą spryskałem i tyle, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 29 Maja 2022 @Adrianosik może małe są korzenie i ich nie widać jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 29 Maja 2022 @Wiesiu tak małe są ze ich nima xd dopoero jak będzie je widać to można wsadzać do doniczek właścwych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 29 Maja 2022 Lipnie cos te klony wygladaja.. takie poschniete @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 29 Maja 2022 Nie przycinasz liści przed klonowaniem, ich końcówek w sensie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 29 Maja 2022 @grolsch3 ty o qrła ale gafa jak mogłem zapomnieć o przycienciu liść xd @Mr.Green no trohu hujnia,ale takie już mi sie przyjmowały @Mr.Green no właśnie czego one se tak pożółkły? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 29 Maja 2022 No możliwe że przez to korzeń nie chce się zbudować za szybko. Zrób doświadczenie, chciałbym zobaczyć korzeń u tych co mają najmniejsze liście, ciekawe czy by się sprawdziło 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 29 Maja 2022 Właśnie oglądałem klony, już pierwsze szczepki ukożeniają sie co ciekawe rano żadna nie miała kożeni a tu benc i wieczorem już z 10 klonów mają kożonki, teraz pujdzie z górki do końca tygodnia i idą do wertikalboxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 1 Czerwca 2022 29 z 36ciu klonów ukożeniło sie myśle że to bardzo dobry wynik a czekam z nimi do piątku moze jeszcze któryś pokaże kiełki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 1 Czerwca 2022 @Adrianosik to dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 2 Czerwca 2022 Stan na dzisiaj 35 z 36 ciu klonuw jest już ukożenionych, aerokloner to cudo, tradycyjnymi sposobami ukożeniania taki wynik był by niemożliwy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 3 Czerwca 2022 Wszystkie klony się ukożeniły, szok!! 6 miało marne kożonki utylizacja, 15 ma średnie kożenie, 15 świetne duże kożenie jutro najdalej pojutrze idą do wertikalboxa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Czerwca 2022 Wszystkie 15 do jednego boxa? Co Ty silos na zboze tam przygotowales? 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 4 Czerwca 2022 Właśćwie uprawa powinna sie nazywać jack herrer ×22 gdyż tyle klonów wleciało na spota, do podłużnych doniczek z braku keramzytu zastosowałem siatke elewacyjną zmieszaną z keramzytem ciekawe czy coś wypali z tego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 6 Czerwca 2022 Elo, nie wszystko idzie jak sie należy pare klonów uschło, najwyraźniej woda nie doplywala do nich tak jak powinna 😕 ale nie zniechencam sie to debiutancka uprawa najwyraźniej te doniczki musze nieco zmodyfikować Siedem klonów odeszło odemnie na zwsze,pnie świeć nad ich duszą xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 6 Czerwca 2022 Tam wyglada jak sklep z półkami z ziolem hehe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach