gibon 2 Napisano 6 Sierpnia 2019 Mam trochę cienką łodygę patrząc na fotki innych osób, odmiana to Shaman pod HPS 150W, coś można z tym zrobić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 6 Sierpnia 2019 daj mocniejsze wiatraki aby roślinka się trochę "poruszała" @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 6 Sierpnia 2019 możliwe że nie ma dobrych warunków, też ph nie odpowiednie gleby, no i dobrych wiatraków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 8 Sierpnia 2019 Moja stala w domu i wlasnie miala cienka lodyge. Wystawilem na dwor i ciagle sie kladla nawet z lekkim wiaterkiem. Schowalem Ja do domu i podarlem patykiem-myslalem, ze sie polamala I juz jest po krzaku, ale po tygodniu jest juz ok i lodyga jest o wiele grubsza i ladnie rosnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 31 Sierpnia 2019 Hejka ? Tak jak już pisali przedmówcy..... Wiatraczek mieszający - jeśli masz a jak nie to polecam zakupić i ustawić by dmuchał delikatnie na koleżankę a łodyżka wzmocni się sama z czasem jak i nabierze masy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach