Mr.Green 4,309 Napisano 23 Maja 2022 @Udyr dokladnie.. tam 400 jest to srodek czerwone pole moca zionie.:) do tego to autosy.. nie pochlona tyle swiatla.. szybki brak calmag pewnie i uszkodzenie scianek komorek w lisciu no i wolllaaaa.. plant sie suszy za zycia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ozczoplons1 1 Napisano 23 Maja 2022 @Udyr To chyba nie od lampy mam ja ustawiona 45cm od szczytów, a braku odżywek, na skrajnych roślinach tez liście żółkną @Mr.Green to co byś doradził ? Właśnie już nawet nie pachnie… @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 23 Maja 2022 @Ozczoplons1 sprawdź sobie mapę ppfd Twojej lampy. Na samym środku każdej lampy led masz takie miejsce w którym najmocniej światło pada na rośliny. Podaj wymiary namiotu i co to za lampa bo oprócz mocy to nie wiemy nic. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Maja 2022 @Ozczoplons1 zeby komus pomoc w takiej sytuacji to trzeba duzo wiedziec co sie dzieje w namiocie. Jest mega duzo czynnikow. Malo informacji. Dlatego ktos wymyslil fotorelacje by na bierzaco sledzic czyjes postepy, doradzac, przestrzegac, i reagowac w miare jak najszybciej. Wpadasz w 50 dniu i pomocy malo co opisujac i ciezko ziomek stwierdzic co jest nie tak jak nikt tutaj nie zna calego cyklu. Do tego to automaty ktore slabo reaguja na poprawe bo maja to wdupie. Jak juz tak doszlo daleko to tylko to jakos dociagnac do konca. Juz im za wiele nie pomozesz. One srednio sie regeneruja bo nie maja czasu. Leca dalej. Po trupach do celu.. ale przychylam sie do @Udyr ze glownym problemem bedzie za duza sila lampy.. 400 watt led robi swoje uszkodzenia na roslinie.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanKowalski 12 Napisano 29 Maja 2022 Tak tylko wtrącając, coś mi się kojarzy, że nie podaję się cal magu z pk razem. Bo jedno zaburza wchłanianie drugiego ? Coś takiego pamiętam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 29 Maja 2022 @JanKowalski ja tam mieszałem i było ok zawsze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach