Gość Napisano 15 Lipca 2022 @początkujący pewnie że tak mordeczko 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 19 Lipca 2022 Siemka chciałem się pochwalić moim pierwszym klonem z GGxpluto po miesiącu w końcu ruszył A w tle konopia siewna 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 19 Lipca 2022 (edytowane) @Green man byłem na spocie podlac i zrobiłem zdjęcie Liban kush tak jak chciałeś wzrost około 160cm, lst nieudane bo nie chciało mi się poprawiać. Edytowane 19 Lipca 2022 przez początkujący 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 25 Lipca 2022 Cześć ludzie potrzebuje pomocy! Dzisiaj byłem na spocie i Liban kush zhermił ☹️ i co mam teraz z tym obojniakiem zrobić.. Wyrwać? Zostawić? Pomocy.. A niżej na ręce widać pyłek z jajeczka Kolejny upik rośliny rosną jak szalone 5x GGxpluto mają około 1,90 tak samo Liban kush a reszta mniejsze ale za to blue shamany bardzo się krzaczą, myślałem że jedna roślina to automat ale to chyba jest fast critical Skunk nie jestem pewny, podlalem panny i zapodalem biobizz bloom, przy kolejnej wizycie będę musiał czymś podeprzeć rośliny bo jeden odrost się ułamał. Zdjęcia poniżej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Lipca 2022 @początkujący Ładne palmy. Co do hermy, jak nie chcesz pestek w paleniu to usuniń, możesz też usuwać jaja, ale jak coś pominiesz to ci zapyli inne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 25 Lipca 2022 @Zielone krainy Ok dzięki przy następnej wizycie zobaczę jak będzie dużo jajec to z bólem serca wyrwe 😢 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Lipca 2022 @początkujący Ja bym hermy nie trzymał, raz mi się to nieszczęście trafiło, szkoda pedała uprawiać, palenie nieporównywalnie gorsze , słabsze , a do tego zapyla inne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 25 Lipca 2022 @Zielone krainy dobra to posłucham się fachowca i przy kolejnej wizycie wyrywam bo mi jeszcze automaty zapyli, jeszcze raz dzięki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Lipca 2022 @początkujący No moim zdaniem szkoda masz tam egzotyczny las, więc zbierzesz z tego sporo, szkoda mieć w tym pestki , by uratować jednego pedała, jaki będzie niesmaczny i słaby pod względem efektów haju. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,943 Napisano 25 Lipca 2022 Jak pyli to przyśpiesz kolejną wizytę w godzinach bo zielony Ci dobrze mówi. Co innego herma z warunków czy dojrzałości, a co innego palenie po zapłodnieniu. Nie opłaca się czekać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 26 Lipca 2022 @początkujący Pamietaj, że woda blisko spotu przyciąga zwierzynę, robactwo, płazy, gady i inne niepotrzebne badziewie. Ale free woda to ja bym kopał ⚒ mini studzienkę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Green man 19 Napisano 26 Lipca 2022 @początkujący Ja bym zostawił pod baczną obserwacją, oberwać jajka i jeśli kolejnych nie będzie to już nie powinno być. Jeśli będą jakieś kolejne to wyrwać. Często się zdarza że jakieś jajka wyskoczą, przy łodydze głównej szczególnie po jakimś oprysku np. Asahi. Twój wybór. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 26 Lipca 2022 @Zielone krainy @grolsch3 Tak jak doradziliscie krzak jak najszybciej wyrwany z bólem serca bo liczyłem na tą odmianę. @Green man w moim przypadku to chyba nie możliwe z braku czasu, srednio na spocie jestem raz w tygodniu, ashai pryskalem ale to już dawno może to przez te upaly zhermila bo dużo stresu jej nie robiłem @Lemon Gelato Znam ten las jak własną kieszeń bo nie jest taki duży i zwierzyny jest bardzo mało, a oczko wodne mam na spocie i nie zauważyłem żeby było jakos więcej owadów, jest tyle samo co rok temu czyli w ch*j 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Lipca 2022 @początkujący Krzak był konkretny, ale jak trzeba to trzeba , lepiej tak niż potem w każdym topie mieć pestki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 26 Lipca 2022 @początkujący e jak znasz spota to ja tu nie będę pracował tylko obserwuje dalej i życzę powodzenia i bezprzypału @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 26 Lipca 2022 @Zielone krainy dokładnie mniej trymu będzie i suszenia 😁 @Lemon Gelato spota znam dobrze a na uprawie jestem amatorem więc każde wskazówki się przydadzą, wzajemnie bez przypału @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 26 Lipca 2022 popodpieraj krzaki żeby się łodygi nie połamały @początkujący 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Lipca 2022 @początkujący Nie chodzi raczej o to, by było mniej, ale jak ma się wybierać między ilością, a jakością to lepiej postawić na jakość, a związku z tym słusznym posunięciem było wyrzucenie hermy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 29 Lipca 2022 @Zielone krainy wiem mordeczko o co ci chodziło, dla mnie bez tej jednej też dobrze bo nie myślałem że tak porosną, a z suszeniem będzie problem 😁 @Tester prowizorycznie podparlem bo nie wiem jak się za to zabrać, mogłem prędzej pomyśleć i powbijac badyle na początku, teraz się boję że za mocno korzeń zniszczę i się zestresuja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Lipca 2022 @początkujący No u mnie też będzie problem z suszeniem, ale w takim sensie, że w obecnych temperaturach suszyć się za bardzo nie da, bo za szybko wyschnie . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach