Wiesiu 80 Napisano 9 Listopada 2022 @mirecki no powiedz o tej kukurydzy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 9 Listopada 2022 @Wiesiu @Goblinn no ja tak zrobiłem, miałem sekator taki duży i wyciąłem jakieś 6x4 może 7. Krzaki posadziłem od strony północnej tak aby maksymalnie docierało światło tam. Wykarczowanie nie było lekkie, kukurydza była trochę twarda ale dałem radę, największym dla mnie problemem było wykopanie dziury, gleba była twarda jak erekcja u 15 sto latka. Miałem ostry rydel i mogłem go wbić max na 10 cm, pamiętam to jak dziś, słońce grzało jak hps, lało się ze mnie masakrycznie ale zmęczyłem to jakoś. W dołki wsypalem lightmixa i miałem spokój. Gdybym miał lipnego spota to pewnie zrobiłbym to raz jeszcze, w tedy zrobiłem to bo popaliłem krzaki azofoską ( z 4 tylko 1 przeżył z biedą) ale przynajmniej nauczyło mnie dawkowania 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach