Grzechoczący Grzechotnik 1,943 Napisano 6 Sierpnia 2022 Super to wygląda, zdrowe wszystkie. Na pleche stosować będziesz opryski czy aż tak Ci nie zależy na tych plonach? Kilogram to w zasięgu lekko patrząc na ich rozwój. Chyba że warunki Ci właśnie trochę wagi zabiorą. Ja też zasadziłem dużo więc niż potrzebuje, z myślą o złodziejach, zwierzętach i pleszce😁 a jak się uda to zdrowotny olej rso będę robił. Zastanów się bo to moc, a kilograma nie będziesz chował a przetworzysz na lekarstwo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Sierpnia 2022 @początkujący Zajebiste krzaczki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 7 Sierpnia 2022 @Szwagrom dzięki @grolsch3 Na pleszke już kupiłem polyversum wp Tak samo posadziłem więcej ze względu na ślimaki itd. Z 20 roślin zostało 10, o olejku nie myślałem ale myślę że zrobię trochę haszu no i może olejek jak polecasz 😀 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 @początkujący haszyk bomba nie miałem czasu robić ale żałuje bo też bym zajaral. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 15 Sierpnia 2022 Dzisiaj kontrol po burzy zrobiłem i wszystko ok tylko trochę plechy było na automacie, niżej mały upik ze spota, od szila seeds powoli przeskakują na flo. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 19 Sierpnia 2022 Dziś nadszedł koniec żywota auto kiss devil bo dużo pleśni łapał i pogoda na najbliższe dni chujowa, trichomy mleczne więc jest dobrze, susze w opuszczonej chacie zarośniętej w polach daleko od ludności raczej tam już nikt nie wejdzie bo pijaki z wioski pokradli to co cenne parę lat temu, a właścicielka kupę lat temu wyprowadzila się daleko stąd, to jest taki sprawdzian przed fastami pozdro 👊 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 26 Sierpnia 2022 Siemasz farmerzy dziś byłem na spocie zrobić oprysk z polyversum na pleśń to i zrobię upa, więc tak 3z5 szila seeds grubo kwitną a 2 sztuki powoli zaczynają wiązać kwiaty, reszta czyli 2xblue shaman fast i no name raczej nie dojdą bo nic po nich nie widać i to na tyle, miłego weekendu 👍 Szila seeds Blue shaman i no name Foty nie wyrazne bo musiałem zmniejszyć MB szkoda. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 17 Września 2022 Siema tydzień temu ściąłem jedna pannę od szila seeds bo było już dużo pleśni, wyszło 295g reszta zostala na krzaku żeby bardziej spuchło finalnie może będzie 350, trichomy mleczne 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 17 Września 2022 @początkujący na spocie trymowaleś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 17 Września 2022 @Tester no w moim przypadku najbezpieczniej na spocie, pozniej tylko szybko na suszarnie i koniec roboty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 22 Września 2022 A to ostatnia czwórka od szila seeds, dwa blue shamamy wyrwałem bo jeszcze nie kwitły i tylko mi zakrywały kwitnące panny, z 4 roślin 2 są ku końcowi a 2 się ociągają choć już dawno zaczęły kwitnąć może to przez tą pogodę, panny mocno obalone przez wiatr i przez swój własny ciężar. Pogoda narazie do dupy... 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 22 Września 2022 @początkujący duże krzaki trzeba podpierać i sznurkami łodygi poprzywiązywać żeby się nie złamały 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 29 Września 2022 @Tester Racja, nie widzialem jak się za to zabrać i tak się skończyło z jedna panna niestety :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 29 Września 2022 @początkujący z niej i tak topów nie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,943 Napisano 29 Września 2022 Topów nie ma, ale kurwa pieniek i tak dobry. Na zimę będzie czym palić, nie tylko do płuc 👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 25 Października 2022 @grolsch3 hehe no pieniek solidny wezmę na działkę będzie na ognisko :D Po miesiącu postanowiłem sprawdzić co tam się dzieje i przez moje lenistwo połowa spleśniała niestety, ale coś tam jeszcze będzie do odratowania, poniżej jesienne fotki, została jeszcze jedna panna i troszkę zostało na drugiej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 26 Października 2022 @początkujący mam nadzieję że byłeś ostrożny przy ścinaniu tej plechy. Zauważyłeś że jak potrząsasz tym zgnitym topem to wylatuje taki pył? To gówno zaraża następne zdrowe topy więc przy wycince bardzo trzeba być ostrożnym. Tak samo uważaj żeby na dłoniach tego nie mieć bo przeniesiesz to na kolejne topy. Zrób fryzjera (zajmie Ci to z godzinę albo nawet i lepiej), zmniejszysz od razu szanse na pleche i więcej słońca dojdzie. A ten kutasik z jajcami jest piękny (bez obrazy oczywiście 😃) 😃 pozdro i obfitych zbiorów 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 4 Listopada 2022 @mirecki dzięki za radę z tą pleśnią przyda się na następny sezon, tydzień temu nic nie ruszalem bo nożyczek nie wziąłem, dzisiaj idę z plecakiem z nożyczkami na Harvest wchodzę patrzę i chuj wszystko zzarte przez pleśń, może z 2 gramy uratowałem a mogło pęknąć 350g, pogoda swoje zrobiła tydzień deszczowy i mgła.. Trudno się mówi kolejna nauka na następny sezon 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Listopada 2022 @początkujący wiem o czym mowa, mi ta suka zjadła w jednym krzaku same najlepsze szczyty ale no właśnie taki jest out, albo zbierasz grubo albo wcale. Osobiście polecam robić w kukurydzy, pochłania wilgoć i jest fajnie zabezpieczone, tylko przygotowanie spota w kuku to nie taka prosta sprawa, poza tym nigdy nie wiesz czy rolnik nie zetnie 🌽 na kiszonkę początkiem września. Ale jak to jakiś duży rolnik i ma ha od chuja to może kosić nawet i w grudniu czy styczniu więc sezony można trzaskać. Trzeba próbować 😜 nie poddawaj się i widzimy się w przyszłym roku na fr 💪 Rzuciłem okiem na foty i powiem Ci szczerze że fryzjera powinieneś im zrobić. Ja taki motyw zastosowałem (ok 90/95% witrakow uciąłem) było to trochę żmudne bo liści od chuja ale przepływ powietrza zrobił swoje i większy dostęp światła co odbiło się na topach. Ty to tam krzaki miałeś jak skurwysyn więc pewnie z pół dnia byś musiał poświęcić żeby im ulżyć ale robotę by to zrobiło. Ja już wiem, że w przyszłym roku na pewno tak zrobię bo nigdy nie robiłem tego i z plechą musiałem walczyć. A jak ogólnie oceniasz zbiory? Możesz coś więcej powiedzieć o suszeniu bądź miejscu? Bo widziałem że w szopie suszysz. U mnie w boxie już miejsca brakło i też kombinuję z innym miejscem i jestem ciekaw jak to u Ciebie poszło(najbardziej interesują mnie warunki (mniej więcej chociaż)). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goblinn 0 Napisano 9 Listopada 2022 @początkujący współczuję, też trochę mnie to dotknęło w tym sezonie.. @mirecki O tą kukurydzę chciałem zapytać.. przecież kukurydza jest wysoka więc lipa ze słońcem nie..? Chyba że mowa o tym żeby wykarczowac gdzieś w środku pola kukurydzy jakiś obszar (5/5m) na spota..? Interesuje mnie bardzo co masz na myśli bo to ciekawa opcja a u mnie kukurydzy opór..? Zdrówka Życzę 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach