nykerski216 14 Napisano 9 Maja 2022 Jak to podłączyć coś mi nie trybi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 9 Maja 2022 (edytowane) ile było kabli w tym czarnym przewodzie? może podpiąłeś sygnałowe zamiast zasilające Jeśli to usb to tam chyba cztery powinny być i powinieneś podpiąć do wiatraka czerwony do czerwonego i czarny do czarnego albo czerwony do czarnego i czarny do czerwonego, w zależności w którą stronę ma się kręcić Edytowane 9 Maja 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 9 Maja 2022 Zepnij to jedną kostką ;)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 9 Maja 2022 (edytowane) @Lasir @Udyr pisał ostatnio coś że złączki WAGO są zwarte w ramach jednej kostki choć w to powątpiewałem ale jeśli to prawda to nie da razy jedną kostką Edytowane 9 Maja 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Maja 2022 5v-12v na wago... O zgrozo 😄 skręć to palcami i izolacją zawiń. Przerost formy nad treścią. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 9 Maja 2022 (edytowane) albo nałóż koszulkę termokurczliwą, przylutuj, nawiń koszulkę i zgrzej hot airem albo zapalniczką czy co tam masz, będzie estetycznie 😄 Edytowane 9 Maja 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nykerski216 14 Napisano 10 Maja 2022 @Lasir @konopny_janusz @konopny_janusz zasilający kabel jakiś od Xboxa i mam tam brązowy przewód i biały i nie wiem który jest od czego i coś nie trybi próbowałem tak i tak podlaczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach