Barney's 271 Napisano 17 Czerwca 2022 @Brazil Munster tak jak mówiłem tnij to wysusz i coś mocy będzie miało nasion jeszcze nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 18 Czerwca 2022 Ogólnej to w dużej mierze już mleko jest. Wiec nie będzie tak zle. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 19 Czerwca 2022 @Brazil Munster Ty ziom znalazłem na allegro panel ledowy do lamp led do 200w zapewne do 300 tez znajdziesz i weed za free wychodzi. no może woda pare pln @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 19 Czerwca 2022 @Lemon Gelato kolego nie wiem tylko o co chodzi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 19 Czerwca 2022 @Brazil Munster Wcześniej wspominane było w Twoim poście o zużyciu prądu także ja wspomniałem o prostym rozwiązaniu problemu a tyle prądu można wytwarzać na własny użytek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 19 Czerwca 2022 @Lemon Gelato to raczej o panelu solarnym chciałeś powiedzieć 😄 1 godzinę temu, Lemon Gelato napisał: @Brazil Munster Ty ziom znalazłem na allegro panel ledowy do lamp led do 200w zapewne do 300 tez znajdziesz i weed za free wychodzi. no może woda pare pln @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 19 Czerwca 2022 6 minut temu, Udyr napisał: @Lemon Gelato to raczej o panelu solarnym chciałeś powiedzieć 😄 O tak, tak. Juz widze co sam napisałem. Sorry, mój błąd. akurat lolka paliłem i mnie odłączyło na chwilę hahah @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 28 Czerwca 2022 Dzień 59 Jutro scinka ☺️ 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 28 Czerwca 2022 @Brazil Munster fajnie i powoli z liści sobie wyssały. Będzie ładne palonko 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 28 Czerwca 2022 @Brazil Munster Konkretny temacik będzie, zachwyca moje oczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 30 Czerwca 2022 Dzień 61 jutro juz kosa. Czas goni 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 30 Czerwca 2022 Pozazdroscic weekendowych prac zwiazanych z kosa :)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 30 Czerwca 2022 Chyba jeszcze potrzymam do niedzieli. Bo jedna z nich mam w full mleku i minimalnie tylko bursztyn. Ale czas mnie niestety pogania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 @Brazil Munster Ale piękny widok zazdroszczę Ci takiego efektu, oby u mnie wszystko poszło jak należy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @Brazil Munster Zajebiście to wygląda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 12 Lipca 2022 (edytowane) @Brazil Munster jak tam zbiory :)) Edytowane 12 Lipca 2022 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 12 Lipca 2022 Końcówka suszenia. ponad tydzień suszy się. Dziwne bo temp. Wchodzi do 22 stopni a dość długo suszy się. Główna łodyga od dołu trzaska ale na środku czy bliżej topów miękko wiec czekAm jeszcze. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Lipca 2022 @Brazil Munster jeszcze trochę i będzie zajebiste Palonko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 3 Sierpnia 2022 Czas w końcu coś podsumować. Suchej wagi : równe 330g z tym ze zero popcornu. oczekiwalem większego wyniku ale cóż poradzić topki dość zwarte ale lekkie, bardzo owocowy zapach, zapewne od szczerze berry @Tester proszę o zamknięcie tematu pozdro i do zobaczenia niebawem. Wracam do mimosa Orange punch bo to jest twardość i nabicie topkow. 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach