Brazil Munster 709 Napisano 27 Kwietnia 2022 Siemanko ponownie. lecimy dalej z tematem. na blat wlatuje 4x shiskaberry punch set bez zmian. Jedynie wlecą w pewnym momencie inne suple od Canna i plagron. panny zostały przełączonego 3 dni temu. Wiec zostanie im liczony czas jak pokażą prefolwery. Nie wiem Ile maja teraz. Ale coś około 30dni. 10 dni temu poleciał fim/top zapraszam do odwiedzin. 2 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 27 Kwietnia 2022 Lampa nie zdążyła wystygnąć 😉 oby bez problemów do ścinki 🖐️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 27 Kwietnia 2022 @Brazil Munster kot goni kota 😁 powodzenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Kwietnia 2022 @Brazil Munster oj tęsknię za tym 😕 zazdroszcze każdemu kto może lecieć projekt za projektem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 27 Kwietnia 2022 Nie ma co robić wachania w rachunkach za prąd 😂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 27 Kwietnia 2022 @Brazil Munster tu niebo prąd się rozchodzi bo to akurat najmniejsze zmartwienie xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Maja 2022 Dzień 1 flo. poki co sama woda. Następne podlanie poleci 1/4 dawki blooma. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 1 Maja 2022 Powoli zasysają azot Rozumiem, że lecisz na mineralnej Cannie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Maja 2022 Tylko mineralne. Advanced,plagron i Canna będzie. narazie chce trochę wyzerować advanced. za 3 dni pewnei dostaną następne podlanie i już poleci bloom a w bim jest odpowiednia dawka azotu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 1 Maja 2022 @Brazil Munster no to idealnie w czasie się zmieścisz bo efekt będzie widzialny po podaniu już po 1 dniu, a teraz przez te trzy sowicie wyżre ten N Ale ślicznie kolorowo tam u Ciebie 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Maja 2022 Szczerze to Ba foto tak wyglada. Bo w realu są trochę ciemniejsze. ale musle ze akurat do nast podlania Brdzie idealnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 13 Maja 2022 Dzień : 13 Flo kobietki narazie lecą w górę i obrastają włosami 🙂 temp: 23/16 z nawozów dziś dostały 1/4 blooma i póki co to tyle. w tym tygodniu poleci lolipop i konkretne strzyżenie i od niedzieli za tydzień już ich nie dotykam niech żyją swoim życiem. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 16 Maja 2022 Dzien 16 flo dzis poszło defoliacja i lolipoop. Chwile pewnie wstrzymają się ale rusza z buta. 3 3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 16 Maja 2022 Jest ogromna roznica 🙂 pelna profeska 🙂 ja bym chyba nie mial serca hehe tak je golic chociaz wiadomo ze to dla lepszego jutra 🙂 Jest troche tych szczytow. Liczyles? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 16 Maja 2022 Coś około 30 ale starałem się zostawić tylko te największe. Drobne wycinałem. Wole mieć nabite 5-6 szczytów z rośliny niż bawić się później w te cienkie witki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old.man 2 Napisano 16 Maja 2022 @Brazil Munster Siema mam pytanko czy kiedy nawozisz/nawoziles nawozami od an stosowales sie do jakiejs tabelki ? Czy leciales wg potrzeb rosliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 16 Maja 2022 Ogólnie do tabelki. tylko ze zaczynałem No od 1ml blooma. Później 2/3 i 4ml. zaczynaj od 1/3dawki. Później już jak widać E chce więcej to dawalem więcej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 16 Maja 2022 @Brazil Munster heh jak swoje powycinałem to jak później spojrzałem na to z góry to miałem zawał... Ale widzę że Ty również podobnie robisz. Trzeba się wzorować świetnie to wygląda. Gratuluję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 16 Maja 2022 @Brazil Munster elegancki trening to mi się podoba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 16 Maja 2022 Nie wycinałem co do liścia. Zostawiłem te które wogole jej zasłaniają jej topów. Wiec ma i tak dość żeby chłonąc promienie. na niektórych już zaczyna szronic wiec jestem mega zadowolony ze tak szybko idzie do przodu. Teraz z dzionek pewnie będzie przestoju ale będzie ogień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach