cynamon 0 Napisano 21 Kwietnia 2022 cześć, mam boxa 60x60x120 i nie wiem jakie oświetlenie kupić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 21 Kwietnia 2022 @cynamon znajdź sobie w internecie kalkulator, wpisujesz powierzchnię jaką masz i wylicza Ci ile lumenów musisz dostarczyć. Wtedy bardzo łatwo dobierzesz lampę. Na szybko sprawdzając potrzebujesz ok. 18k lumenów na tą powierzchnię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Kwietnia 2022 @zwiezak966 na forum jest kalkulator @cynamon zależy jaką chcesz, leda? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cynamon 0 Napisano 21 Kwietnia 2022 @Tester obojętnie ,tak do 300zeta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 21 Kwietnia 2022 Nierealne...chyba, że DIY :) 6 godzin temu, zwiezak966 napisał: @cynamon znajdź sobie w internecie kalkulator, wpisujesz powierzchnię jaką masz i wylicza Ci ile lumenów musisz dostarczyć. Wtedy bardzo łatwo dobierzesz lampę. Na szybko sprawdzając potrzebujesz ok. 18k lumenów na tą powierzchnię. Widzę, że przestudiowałeś forum ;)) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 21 Kwietnia 2022 @cynamon nazbieraj wiecej kasy i kup porządną lampe. do leda potrzebujesz Użyteczny PPF: 252 µmol. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) @Lasir tak dokładnie, siedziałem i analizowałem, zakładka po zakładce, temat po temacie :)) Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez zwiezak966 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 22 Kwietnia 2022 @zwiezak966 słusznie :). Jest na forum kalkulator. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 22 Kwietnia 2022 @Lasir Ty tak na poważnie się chcesz czepić tego, że nie wiedziałem, że na forum jest kalkulator ? Widzę bardzo Ci się nudzi. Nie bądźmy złośliwi, z fartem 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JanKowalski 12 Napisano 22 Kwietnia 2022 Oprawki kabel i Phillipsy albo co tam chcesz vtaci, solhetta i jazda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 22 Kwietnia 2022 @zwiezak966 nie czepiam się złośliwie :). Możesz być spokojny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach