Annigmato 83 Napisano 21 Kwietnia 2022 3xgorilla zkittelz Polecę z nimi na out na początek ziemia kwiatowa i domieszka ze spota maja takie samo pH dolomit azofoska pozniej zamowie CANNA PK 13/14 hessi boost Canna acure paski pokazują pH na dole kupiona na gorze ze spota Zmieszana ziemia plus ochrona przed dzikami Położenia spota Tak wyglada z kilku metrow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 21 Kwietnia 2022 @Annigmato pozasłaniać Ci tam może drzewo słońce jak liście puszczą 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 21 Kwietnia 2022 @Tester wiem narazie wylmalem tylko czesc gałęzi za tydzień kupie jakaś pile poucinane będą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 22 Kwietnia 2022 @Annigmato ale z położeniem spota to mogłeś sobie podarować xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 23 Kwietnia 2022 @Eddie Plant zbędny komentarz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Kwietnia 2022 Przygotowanie spota C.D dosypalem ziemi ze spota jest mokra i zbrylona dlatego daje ja tak po 2-3 reklamówki z biedry żeby się trochę osuszyła myśle ze z 2 takie manewry i będzie już Ok wcześniej na 3 dołki dałem 50 l sklepowej dziś posypałem azofoska i trochę wylamalem gałęzi i tak będę musiał kupić jaka mała piłe i uciąć to co wyzej zreszta sami oceńcie zdjęcia robione o 10:30 a co do ziemi to chyba nie przeszkadza ze jest hmm z kawałkami trzciny jakieś patyki kamyczki itp? @Annigmato @Tester @Kibic @Niemedyczny_Użytkownik @Zielone krainy Myśle ze jakoś na dniach będę kiełkować czy lepiej jeszcze czekać dodam tylko ze w domu to będzie parapet Narazie wydaje się ze ładnie będzie słońce dochodziło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 24 Kwietnia 2022 51 minut temu, Annigmato napisał: Narazie wydaje się ze ładnie będzie słońce dochodziło na razie, potem to zarośnie i będziesz musiał karczować 52 minuty temu, Annigmato napisał: a co do ziemi to chyba nie przeszkadza ze jest hmm z kawałkami trzciny jakieś patyki kamyczki itp? nie ważne tylko aby miała dobrą strukturę, ph i składniki odżywcze weź zamaskuj trawą jeszcze tą ziemię bo zwierzyna może ryć jak zobaczy osłoniętą czarną ziemię, nie zapominaj o zabezpieczeniu przed ślimakami ja bym poczekał do końca miesiąca i kiełkował i gdzieś koło połowy maja wysadzał 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) @Andi pH ma takie samo jak sklepowa zobacz pierwsze zdjęcia. Tylko jeszcze dolomit sypać pod roślinę czy już mieszać? No Ok to kiełki pójdą w następny weekend. A co do zwierzyny to nie zauwazylem żadnych śladów tylko poza ogrodzeniem znalazłem starego pastucha i odrodziłem spota w miejscu legowiska narzucałem tych gałęzi ale w około w chuj nagrzebane. Jutro kupie jaka pile i odetnie te gałęzie i tak już ich mniej ale łamanie ich to udręka ale każdego razu jak tam jestem to coś upierdole z tego drzewa al ślimakol tez razem z Piła kupie Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Kwietnia 2022 @Annigmato niektórzy robią tak, że azofoske sypią na dno takiej dziury, by w odpowiednim czasie, gdy korzenie się rozrosną zaczeły z tego korzystać. Nie zapomnij o ślimakolu. Dobrym dodatkiem na wzrost jest jeszcze asahi sl. Poczytaj. A tak to całkiem spoko wygląda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Kwietnia 2022 @Eddie Plant z czego ten ashai sl ?? Czy bez różnicy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Kwietnia 2022 @Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 25 Kwietnia 2022 @Eddie Plant a jak z wydajnością ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 25 Kwietnia 2022 @Annigmato działa jak steryd na rośliny Najlepiej stosuj w formie oprysków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 25 Kwietnia 2022 Chodzi mi o wydajność @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 26 Kwietnia 2022 Z tego co wiem to nie jest jakoś super znany ale na tle innych preparatów wyróżnia się właśnie tym szybkim działaniem. - jest Wydajny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 26 Kwietnia 2022 Asahi klasyk. Pryska sie max kilka razy przez cala uprawe, z tego co pamietam to do 1ml na 1l wody, wiec wiekszego opakowania niz 20ml bym nie bral, wiec kosztuje to grosze. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 26 Kwietnia 2022 @Niemedyczny_Użytkownik Dzięki bo właśnie tak myslalem ze nie będę kupowa 1 l jak kolega pokazał widziałem z agrecolu dlatego tez pytałem z jakiej firmy cena was Ie była dość nie wysoka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 29 Kwietnia 2022 Dobra jedziemy z nasionami wczoraj dokupiłem substral burze kwiatów ślimakol tylko coś na dziki szukam bo mieć nie było niestety najwyżej polecę z ropa ale mam jeszcze z tydzień jutro pojadę już sfinalizować prace na spocie nasioona poleciały na papier toaletowy w pudełku wilgotne trzeba czekać na efekty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 29 Kwietnia 2022 @Annigmato powiem Ci ze ropa lepsza niz typowy srodek odstraszający. Zwierzęta mają mega wyczulony węch a te odstraszacze tak śmierdzą, że człowiek też może je poczuć przechodząc obok. Ropa natomiast to tylko ropa, aż tak się nie roznosi zapach a zwierzęta i tak wyczują 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 30 Kwietnia 2022 Swoją drogą jak kiedyś chciało się zamknąć komuś restauracje, czy zrobić byłej żonie psikusa to brało się właśnie preparat odstraszający dziki i wrzucało do środka xd (Byłej do samochodu) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach