janusz_cebulobar420 1 Napisano 21 Kwietnia 2022 Panowie pomóżcie bo mnie chuj strzeli, czy to są jajca ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 21 Kwietnia 2022 ja się nie znam 😉 ale wedle mnie tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 640 Napisano 21 Kwietnia 2022 @janusz_cebulobar420 Nie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 21 Kwietnia 2022 Luzik, to nie jajca. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
timon1987 5 Napisano 21 Kwietnia 2022 hahah to nie jajca ;p 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Kwietnia 2022 2 hours ago, lamasky said: ja się nie znam 😉 ale wedle mnie tak XD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janusz_cebulobar420 1 Napisano 22 Kwietnia 2022 Ok, dzięki panowie za pomoc jesteście super✌️🤙, wczoraj nie miałem już jak odpisać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 2 Lipca 2022 (edytowane) @janusz_cebulobar420 Coś ty, to są kielichy żeńskie. Edytowane 2 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janusz_cebulobar420 1 Napisano 7 Lipca 2022 @Gość Szwagrom Mordo dzięki za opowiedz ale już ponury żniwiarz zrobił swoje, teraz tylko się cieszyć z plonu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Lipca 2022 @janusz_cebulobar420 nie to jest female calyx to nie są jajca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach