dzika papryka 4 Napisano 20 Kwietnia 2022 Witajcie to moja pierwsza fotorelacja . prezentuje moją roślinkę , którą próbuje wyhodować na parapecie , bez doświetlenia i małą ilością nawozów. zaczynam od dnia 2 , bo wcześniej nie robiłem zdjęć. Jeśli macie jakieś porady to piszcie Dzień 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 20 Kwietnia 2022 @dzika papryka jak tam słońca nie będzie to się wyciągnie i lipa będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nelinek 3 Napisano 20 Kwietnia 2022 @dzika papryka mam poradę . Daj sobie spokój . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzika papryka 4 Napisano 20 Kwietnia 2022 11 minut temu, Nelinek napisał: @dzika papryka mam poradę . Daj sobie spokój . Nie zmieściła sie do growboxa to co mi szkodzi. jest szansa że sie uda @Szym Wiem , staram sie ją przestawiać do słońca ale mozliwe ze dupa z tego będzie. ale to sie zobaczy później @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nelinek 3 Napisano 21 Kwietnia 2022 @dzika papryka już lepiej daj na out jak pogoda będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzika papryka 4 Napisano 21 Kwietnia 2022 @Nelinek dobra, spróbuję. Dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 22 Kwietnia 2022 @dzika papryka szansa jest ale strasznie marna.Plant nie bedzie miał energii na tworzenie kwiatów... Lepiej postawić w kąt pokoju i doświetlić lampą jak nie masz boksa... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) W zeszłym roku postawiłem 2 whitewidow na stoliku tak se o, miały może po 6-8h słońca jak nie było chmur, a z tym było ciężko wtedy xd. Na samym biohumusie leciały. Tak to wyglądało xD Jeszcze walke z przędziorkami miałem xDD Edytowane 1 Lipca 2022 przez MiraiiNikki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 2 Lipca 2022 (edytowane) @Nelinek A dlaczego ma sobie dać spokój? Niech próbuje ja osobiście traktuje to tylko jako hobby, a nie coś co za każdym razem musi każdemu wychodzić, przynajmniej się czegoś nauczy, wyniesie z tego jakąś lekcje i doświadczenie, niema co odrazu z góry zakładać że mu nie wyjdzie. Z takim podejściem stary to ty zbyt wiele nie osiągniesz, zakładając odrazu z góry że nie wyjdzie, nawet nie próbując. Nawet jeśli nie wyjdzie to jego klocki i jego zabawa 😉 Edytowane 2 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @MiraiiNikki I widzę że mimo wszystko coś udało się zebrać, najważniejsze to się nie poddawać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach