Skocz do zawartości
Yamir

Wedding Gelato

Rekomendowane odpowiedzi

@Mlodygrower Jutro będę ścinać, to dam info ile wyszło na mokro. Już łebki są brązowe, co prawda nie każdy, ale też ciężko jest nie trafić na miejsce, gdzie nie ma. Zrobiłbym zdjęcia, ale robienie przez mikroskop to jakoś koszmar.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowane)

Dzień dobry 

Wszystkiego wyszło 123(edytowane: 108 po trymowaniu) mokrego i jakieś 10g z próbek, ale tego nie trzeba liczyć:) teraz ładnie obrobić i wysuszyć i do krauzy. 

20220702_095956.jpg

20220702_103256.jpg

Edytowane przez Yamir

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom
Napisano (edytowane)

@Yamir No i zajebiście się to prezentuje mordo, będzie co jarać.

Edytowane przez Szwagrom

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

@Szwagrom No jeśli po suszeniu naturalnym i fermentacji w krauzie będzie tak dobre, jak po suszeniu w piekarniku (110 stopni około 30 minut), a będzie miało aromat i zapach, to będę zachwycony. Odmiana, po tych próbkach wbija w fotel, ale jest energetyczna, ledwo chodzisz, ale śmiejesz się jak na filmach 😄 Wiem jak usprawnić moją hodowle drabinową, także następnym razem będzie tylko lepiej:) 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...