Git 509 Napisano 6 Kwietnia 2022 Siemka, co myslicie, zeby zmienic kolor forum? Chodzi mi glownie o bialy kolor, moglby @Testerustawic np szary albo ciemnozielony? troche w oczy kluje w nocy 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 6 Kwietnia 2022 racja. przydał by sie tryb nocny żeby tak nie waliło po oczach. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 7 Kwietnia 2022 @Git @LiitlebigWeed podpytam, bo sam o tym myślałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 7 Kwietnia 2022 No to fajowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 7 Kwietnia 2022 Chcemy motyw czarno pomarańczowy, jak na tej stronie z fajnymi filmami 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 8 Kwietnia 2022 A no tryb nocny by się przydał bo ile kroć po nocy czytałem forum to walilo po oczach jak boniedydy a nie lubię za bardzo na przygaszonym ekranie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach