bingobum 125 Napisano 11 Maja 2022 Być może ja czegoś nie rozumiem... ale czy czasami te rośliny nie są po złej stronie siatki? 🧐 Szczyty wpuścisz na zewnątrz, a światło od środka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 12 Maja 2022 @Weronika99 do szkoły nie bardzo chodziłem, praca na roli potem na budowie była ważniejsza:/ @bingobum szczyty rosną w strone światła, liśće nalezy prowadzić za siatke a szczyty do wewnątsz, może to źle wygląda ale jest ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Maja 2022 @Adrianosik wytrzymaj wytrzymaj. Zapchaj cala siatke zeby tlusto bylo 😉 @bingobum chlop wie co robi:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 12 Maja 2022 @Mr.Green z przyjemnśćą bym tak zrobił gdyby nie prosty błąd który popełniłem na początku, otuż gdy mieszałem keramzyt z włóknem silikonowym nie utłoczyłem podłoża przez co kożenie mają tródniej w jednej doniczce ugniotłem podłoże i rośnie lepiej niż na samym keramzycie, ogólnie dwie rośliny rosną celująco jedna na tróje i jedna żałośnie na jedynke, to nie ekonomiczne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 14 Maja 2022 Elo herrery nadal na wegu aa niech strace i jeszcze ten tydzień pozostaną na tym wegu max dwa tygodnie, potem ciach klony do areoklonera i ruszam z następną fotorelką w pierwszym boxie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 21 Maja 2022 Hej dzisiad pierwszy dzień floweringu panny sie srogo rozrosły przynajmniej czy powinny niemal całą śatke zarosnąnć, jak mnie wena natchnie to je wytrenuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 21 Maja 2022 Tu po treningu natchnienie miałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 23 Maja 2022 Ladnie. Prawie hak na swieta 🙂 taka choineczka 🙂 i kiedy myslisz przelaczyc na 12? Czekanie troche dluzej z wegiem chyba sie oplaca 😉 ile ma teraz cm? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 25 Maja 2022 Na flo od niedzieli, 70cm cała siatka ma 80cm wys i 45cm szerokść może zbyt dlugo weg był @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 29 Maja 2022 Elo, widać wyraźnie że rośliny u kturych zastosowałem mieszanke keramzytu z włuknem sylikonowym lepiej rosną, następnym razem zastosuje tylko włukno sylikonowe to będzie coś ala areoponika. Roślina zarosneła niemal całą siatke qrła trochu za wcześnie chyba ją przerośnie ale cuż muwią że od przybytku głowa nie boli zobaczymy Tej roślinie uciołem łeb, zrobiłem z nią pożądek xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 29 Maja 2022 @Adrianosik ile ona ma już wysokości ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 29 Maja 2022 @Wiesiu 75cm wys, szerokość 40cm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 4 Czerwca 2022 Panny przerosły lub przerosną śatke qrła musze je ostro przyciąnć by sie tak nie panoszyły, jedną przytrenowałem na pozostałe musze mieć wene 20220604_233427.mp4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 5 Czerwca 2022 Wena jest kinkonga 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 5 Czerwca 2022 Przed i po @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 5 Czerwca 2022 @Adrianosik Zdajesz sobie sprawę jak ona wstrzeli jak ją przełączysz na kwitnienie ? 😄 Weź z połowy tego krzaka klony przed przełączeniem bo nie zmieścisz tego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 5 Czerwca 2022 @Udyr ona już jest na kwitnieniu idzie czeci tydzień, z tych czterwch roślun wziołem już 36 klonów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 10 Czerwca 2022 Elo rośliny rosną znakomocie wyraźna przewaga u tych które mają domieszke włókna silikonowego w podłożu następnym razem zastosuje tylko włókno sylikonowe siatki zdrowo zarośnięte myśle że ponad kilo uda mi sie wychodować z tego asortymentu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 20 Czerwca 2022 Degrengolada katastrofa maniana lipa hujnia fotorelka zakończona, nie było mnie 9 dni nieszczelność sie zrobiła w systemie woda wyleciała rośliny pousychalya takie ładne były, konstrukcje wertikalboxa musze ulepszyć bo nic z tego nie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Czerwca 2022 Kurwa ziomus co Ty dajesz. Tak sie napracowales.. :((( ubolewam razem z Toba bracie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach