Evenemeent 0 Napisano 30 Marca 2022 @zwiezak966 auto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Evenemeent 0 Napisano 31 Marca 2022 @zwiezak966 ej, wiesz może z jakim pH CalMag podawać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 31 Marca 2022 16 minut temu, Evenemeent napisał: @zwiezak966 ej, wiesz może z jakim pH CalMag podawać? wnioskuję, że z takim samym jak podlewasz normalnie swoją roślinkę. Ph w przedziale 6-6.8 jeśli się nie mylę, jeśli chodzi o uprawę w ziemii. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Evenemeent 0 Napisano 31 Marca 2022 @zwiezak966 Poradziles sobie z problemami z roślinką? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 31 Marca 2022 25 minut temu, Evenemeent napisał: @zwiezak966 Poradziles sobie z problemami z roślinką? Na ten moment chyba udało się to zahamować, zobaczę dzisiaj jak sytuacja bo od wczoraj nie zaglądałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 31 Marca 2022 (edytowane) @Evenemeent łatwo takie coś znaleźć. Wykres wchłaniania pierwiastków przez rośliny zależne od pH. Edytowane 31 Marca 2022 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Evenemeent 0 Napisano 4 Kwietnia 2022 @zwiezak966 tak to teraz wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 4 Kwietnia 2022 5 minut temu, Evenemeent napisał: @zwiezak966 tak to teraz wygląda Zerknij sobie w google na przewodnik po niedoborach od dutch passion, myślę, że tam znajdziesz odpowiedź. Ja się tym ratuję w przypadku swojej roślinki, nie podsyłam linka bezpośrednio bo nie wiem czy można 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Evenemeent 0 Napisano 4 Kwietnia 2022 @zwiezak966 Wiem porównywałem, ale i tak nic nie pomaga może za małe dawki nawozów daje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach